Yalnız Mesajı Göster

Cevap : 'İçki Tüketimi Düştü AKP Kapatılsın'

Eski 07-05-2008   #11
VANDETTA

Cevap : 'İçki Tüketimi Düştü AKP Kapatılsın'

Reelking öyle suni düşünüyorsun ki seni anlamakta zorlanıyorum!

Sizin için önemli olan cuntacıların ne düşündüğü iken ben ise 'hakimeyet kayıtsız şartsız milletinidir'diyen Atatürkün milletin iradesine yönelik vurguladığı kavramlardır!

Ne imiş türban serbest kalırsa ülkenin satışı duracakmıymış,'Yahudinin tahta kılıcı' diye bir kitap var oku bakalım o bahsettiğin satış ne zamandan beri var?

Yine ne imiş AKP yıkılır ama Cumhuriyet yıkılmazmış,sizin ki kendi kendine gelin güvey olmaktan öteye gidemiyor maalesef,bu yıkılmaya verdiğiniz örenkse traji komik bir örnek,başka birşey bulamamış,ondan bundan ezberlediğiniz başörtüsünü Cumhuriyete aykırı olarak ilan etmişsiniz,hee doğru siz Atatürkçüsünüz tıpkı Sinan efendi gibi;

Son çırpınış derken bir yöne dikkatinizi çekmek isterim,malumunuz tek parti döneminin bitmesinin hemen ardından sağ kesim olarak nitelendirilen partiler ezici bir üstünlükle hep iktidara geldiler,gelmelerinin ardındansa yok darbe idi yok postmodern bilmem ne idi gibi olaylarla milletin kimi niye seçtiğinin bir önem arzetmediğini ispatlamadılar mı?Bugün yapılanlar göstermiştir ki son çırpınanlar Türkiye'yi kendilerinden ibaret sayanların ta kendileridir

Bu ülkede malumunuz çevreler ampulde Allah yazısı arayacak kadar basitleşmedimi?Sanki Allah insanlık düşmanı imiş gibi,işte bu yüzden ben imzamı seviyorum!

Size önerim,dini siyasete alet ediyorsunuz diye mesaj attığınız bir konuda,AKP'nin kapatılmasına gerekçe olarak yine sizin bhsettiğiniz yüzlerce sayfalık iddialar dururken başörtüsü demseydiniz iyiydi,bilmem anlatabildim mi?
Amerikan kütüphanesindeki''The Sleeping Giant of Anadolia''(Anadolunun Uyuyan Devi) adlı kitaptan bir alıntı;
Türkiye Anadolu'nun bir devidirOnu uyutmak bize pahalıya mal oldu,ama değdiOnu uyutmayı başaran bizler uyanmaması içinde hiçbir tedbiri elden bırakmamalıyızUyanmasına vesile olacak en küçük bir kıpırdanmayı zamanında basıtmalıyız,onu uyandıracak tek güç ''İSLAMDIR!''

Alıntı Yaparak Cevapla