Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Benim Yaramaz Kedim:)

Eski 07-02-2008   #20
kutlubyr

Cevap : Benim Yaramaz Kedim:)

E gayet güzel hayvan sevgisi başka bi ihtiyaç Bizim de 2 su kapişimiz var ama biz onlara kedi köpek muammelesi yapıyoruzBazen evde bizimle dolaşıyorlar, kucağımızda uyuyorlar, tatile bile götürdük geçen sene birini kaldığımız otelin maskotu oldu Gözlerimin içine dakikalarca hiç kıpırdamadan sanki içinden mırıldanır gibi bakıyor sakin sakin:))) İşte o zaman kedi oluyor küçüğü evde dolaşırken biryere girip kaybolacak, bulamayacağız diye tedirgin oluyorum Kuytu yerlere pek meraklılar çünkü Evde dolaşırken ayaklarımızın üstüne gelip 2 dak mola veriyor bazen büyüğü Bazen tavuk oluyor, hiç doymamış gibi mütemadiyen yiyiyorlar Enteresan ama çikolatamı bile paylaşmak istediğimde geri çevirmiyorlar peynir, yumurta, mısır, tavuk, balık, karpuz, kiraz,erik herşeyi paylaşıyoruz onlarla özellikle büyükle Küçük için biraz daha kurallara uymaya çalışıyoruz Ama şimdilik büyüğün evde dolaşırken gidip uyuduğu bir yeri bile var 3-4 saat orada uyuyup sonra çıkıyor yerinden yanımıza geliyor biz bazen onu orada unutuyoruz:img-blush2:
Onları o kadar çok seviyorum ki sayfalarca yazabilirim onlarla ilgili Ha bu arada belirteyim, kaplumbağalar eve ilk geldiğinde ben onlardan iğreniyordum Geçenlere bakmakta zorlandığımızı düşünüp birine vermeye kalktık ama veremedim işte ana yüreği bir ara sizlerle paylaşırım fotolarını lütfen deli demeyiiin

Alıntı Yaparak Cevapla