Yalnız Mesajı Göster

Haydi Bul Yüreğini

Eski 06-30-2008   #1
Equinox
Icon1861

Haydi Bul Yüreğini

Duymuyor musun sesini? Şşşşt… sessiz ol biraz

Kulak verHala yok mu?O zaman önce yerini bulmalısınHayır ben yardım edemem, sen bulmalısın; ama tarif edebilirim

Önce tüm düşüncelerinden sıyrılKendini sadece bu işe odaklaKapat gözleriniBu arayışta gözlerin yardımcı olamaz sana
Elini göğsünün üzerine koyBiraz bekle, sakince nefes al, heyecanlanma

Şimdi elini yavaşça sol tarafına doğru götürHayır, aşağı doğru değil, daha yukarıdaSol koluna doğru götürEvet iyi gidiyorsun, parmaklarının altında hissetBir değişiklik var mı? Elinin altında bir şeyin attığını hissetmiyor musun? Yanlış yerde olmalısın o zaman

Çok mu yukarılara çıktın yoksa?Biraz aşağı indir eliniAvucunu tam olarak açİyice yasla göğsüneYa şimdi?Çok hafif bir şey hissettin demekBu güzel,doğru yolda ilerliyoruz o zaman

Kapalı değil mi hala gözlerin? Şimdi parmakların koltuk altına doğru ilerlesinEvet avucunun altında duruyor olmalıOrada değil mi?Atışını hissediyorsun şimdi

‘‘Neden şimdiye kadar bulamadım’’ diye hayıflanma, geçmiş geçmişte kaldıSen bundan sonrasına bak artık

Buldun ya yüreğini, bundan böyle hayattaki en iyi rehberin olacakSesini dinlersen ve kaybetmezsen onu, sana hep doğru yolu gösterecekEvet bazen yanılıyor, bazen gittiği yolda tökezliyor; ama olsun

Sen yine de dinle yüreğinin sesiniBugüne kadar başka şeyleri dinledin de ne oldu? Hangisi mutlu etti seni?Mutlu etseydi arıyor olur muydun bugün yüreğini?

İyi bak yüreğine, oraya sadece senin izin verdiklerin girsinHoyrattır bazıları, kendi yürekleriyle yapamadıklarını senin yüreğinle yapmaya kalkarlarKullanırlarBu yüzden iyi korumalısın

Darbelere karşı güçlendirmelisin onuUnutma, narindir yürek, çabuk kırılırBaşkalarının yüreklerinin de çabuk kırılacağını bilmelisin,kırmamalısınVe bir gün, o yüreğin gerçek sahibini bulduğunda ona tertemiz, saf, duru ve sevgi dolu bir yürek sunmalısın

ALINTI