06-30-2008
|
|
Equinox
|
Haydi Bul Yüreğini
Duymuyor musun sesini? Şşşşt… sessiz ol biraz
Kulak ver Hala yok mu?O zaman önce yerini bulmalısın Hayır ben yardım edemem, sen bulmalısın; ama tarif edebilirim
Önce tüm düşüncelerinden sıyrıl Kendini sadece bu işe odakla Kapat gözlerini Bu arayışta gözlerin yardımcı olamaz sana
Elini göğsünün üzerine koy Biraz bekle, sakince nefes al, heyecanlanma
Şimdi elini yavaşça sol tarafına doğru götür Hayır, aşağı doğru değil, daha yukarıda Sol koluna doğru götür Evet iyi gidiyorsun, parmaklarının altında hisset Bir değişiklik var mı? Elinin altında bir şeyin attığını hissetmiyor musun? Yanlış yerde olmalısın o zaman
Çok mu yukarılara çıktın yoksa?Biraz aşağı indir elini Avucunu tam olarak aç İyice yasla göğsüne Ya şimdi?Çok hafif bir şey hissettin demek Bu güzel,doğru yolda ilerliyoruz o zaman
Kapalı değil mi hala gözlerin? Şimdi parmakların koltuk altına doğru ilerlesin Evet avucunun altında duruyor olmalı Orada değil mi?Atışını hissediyorsun şimdi
‘‘Neden şimdiye kadar bulamadım’’ diye hayıflanma, geçmiş geçmişte kaldı Sen bundan sonrasına bak artık
Buldun ya yüreğini, bundan böyle hayattaki en iyi rehberin olacak Sesini dinlersen ve kaybetmezsen onu, sana hep doğru yolu gösterecek Evet bazen yanılıyor, bazen gittiği yolda tökezliyor; ama olsun
Sen yine de dinle yüreğinin sesini Bugüne kadar başka şeyleri dinledin de ne oldu? Hangisi mutlu etti seni?Mutlu etseydi arıyor olur muydun bugün yüreğini?
İyi bak yüreğine, oraya sadece senin izin verdiklerin girsin Hoyrattır bazıları, kendi yürekleriyle yapamadıklarını senin yüreğinle yapmaya kalkarlar Kullanırlar Bu yüzden iyi korumalısın
Darbelere karşı güçlendirmelisin onu Unutma, narindir yürek, çabuk kırılır Başkalarının yüreklerinin de çabuk kırılacağını bilmelisin,kırmamalısın Ve bir gün, o yüreğin gerçek sahibini bulduğunda ona tertemiz, saf, duru ve sevgi dolu bir yürek sunmalısın  
ALINTI
|