Yalnız Mesajı Göster

Bütün Mavileri Sunacağım Sana

Eski 06-29-2008   #1
hayalet

Bütün Mavileri Sunacağım Sana

Bu gece bir kadeh şarapla akıyorsun içimeŞarabı değil seni yudumluyorumBir de şarabı anlatışını hatırlıyorumKelimeler döküldükçe ağzından ben şişelerce şarap içmiş gibi sarhoş oluyorumKonuştukça başka dünyalara götürüyorsun beniVe ben bu sarhoşluğun hiç geçmemesini istiyorum
Sen konuştukça geceye mavi bir ışık hakim oluyor Elimi uzatıp tutuyorum o ışığı,elimde büyüyor,gözlerim kamaşıyorYine de alamıyorum gözlerimi sendenHaydi beni geçelim,kim seni görünce başını çevirebilir ki? Kim gözlerini seni görmekten mahrum edebilir ki?
Nasıl da farkındasın güzelliğininNasıl da küstahça belli ediyorsun bunuKüstahlığın bu kadar yakıştığı bir başka insan olabilir mi dünyada?Bir büyü var sende biliyorum;ama,adını koyamıyorumKüstahlığı böylesine sevimli hale getiren bu büyü olmalı
Damla damla akıyorsun içimeDışarıda kutup soğuğu varmış ne gam!Seni düşünmek yeterince ısıtıyor beniHer kelimen bir alev haline geliyorKelimeler çoğaldıkça bir yangına dönüşüyor varlığınYüreğimden başlayıp bütün bedenimi sarıyor alevler
Kendini anlatırken,yüzünde sadece sonsuz özgüveni olan insanlarda görülen o gülüşü görebiliyorumBeni anlatırken,biraz şaşkın,biraz utangaç,biraz tedirgin,biraz çocuk oluşunu görebiliyorumBen aslında sende hayatı görüyorum
Senin sözcüklerin unutturuyor bana günün tüm yorgunluğunuSen oluyorsun,başka hiçbir şey umurumda olmuyorSeni hissetmek,varlığını bilmek yüzümdeki gülümsemeyi bütün eve yayıyorDuvarlarda kare kare sen görünüyorsun,eşyalar canlanıyorBeni saran büyü eşyaları da sarıyorZaten nereye girsen,nerede olsan etrafındaki canlı cansız her şeyin bu büyüden etkilenmemesi memkün değil
Herkes hayran sana;ama,benimki başkaÇünkü yüreğine talibim benBiliyorum ki,sen oraya sadece kendi istediklerinin girmesine izin verirsinBiliyorum ki,bir kez girildi mi o yüreğe bir daha çıkılması mümkün değil Öyleyse uzat elini,aç yüreğini,içindeki tüm güzellikleri sun bana
Ben içimdeki tüm mavilikleri sana vermeye çoktan hazırım
Haydi

alıntı