Yalnız Mesajı Göster

Yüreğim Sevdalı Ve Paramparçaydı

Eski 06-29-2008   #1
hayalet

Yüreğim Sevdalı Ve Paramparçaydı

Gece kurşun gibi ağır Zaman sanki dibi olmayan bir kuyu gibi bitmek , tükenmek bilmiyor
Gece şarkılarını söyleyen kenti izliyorum , soğuk ve rüzgarlı olan evimin balkonunda Denizin üstünde birer şamdan gibi yanmakta olan balıkçı teknelerinin sesleri takılıyor kulağıma İnceden bir türkü yakar gibi bir ses Acılı gayretli ve birazda cüretkar
Gece balıkçı teknelerinin söylediği cüretkar türkülerle devam ediyor Gökyüzünde ki uçağın mavi , sarı , kırmızı ışıklarına takılıyor gözlerim Aklım kuyruğuna takılıp kaçıp gitmeyi düşlüyor ; senden ayrılmak korkutuyor beni Dallara düşen çiğ damlacıkları havayı bir su birikintisi gibi bulanıklaştırıyor Yanaklarım ıslanıyor balıkçı teknelerinin cüretkar türküleriyle
Paylaşamadığımız ama paylaşmayı istediğimiz çok fazla şey olduğunu ikimizde biliyoruz Fakat korkuyoruz Aynı dalların Kasımda çiçek açmaya korktuğu gibi Ölümden , aşkın ölümünden korkuyoruz Öldürülen aşkın zanlıları olmaktan korkuyoruz Korkumuz ölen aşkın ardından ayrı ayrı hücrelere koyulmak oluyor Sonra bir türkü dolanıyor dilime balıkçı teknelerinin söylediği cüretkar türküler
Sonra ağlıyorsun Saniyeler gün , dakikalar hafta , saatler yıl oluyor Dünya duruyor , gökyüzü deliniyor Aklım gurbet ele seni sevmeye kaçıyor Kalbim sana vuruluyor Bense bir cinayete kurban gidiyorum Suçlu gülüyor cesedimin başında Sonra haklı olan oymuş gibi anlamsızca , bu cinayeti o işledi , suçlu , diyor Ben gönlümde hayallerimin kalıntıları ve yeni filizlenen bir sevgiyle giderken O balıkçı teknelerinin cüretkar türkülerini söylüyor Ben duymazken , ben çoktan kaybolup gitmişken Yanımda beni suçlamayan Benimle cinayetler işleyen sevgilimle Yeni cinayet planları yaparak Aşk cinayetti ona göre ve ben suçluydum Aşığın suçu sevmek , sevmenin suçu ise aşkın bir cinayet olmasıymış Bunu anladığım da , dilimde balıkçı teknelerinin cüretkar türküleri ,

alıntı