06-28-2008
|
|
|
djdem
|
Laf Cambazı-2
1) -Uzaylılar geldi, kapıda bekliyolar anne!!! -Şimdi bunlar tanrı misafiri sayılıyo mudur acaba  
2) At yarışında, atların üstüne jokeylerin binmesi çok saçma  Maratonculara atlar biniyomu  
3) Gidiş dönüş bileti aldım  Geri dönmeyip kazıklayacağım onları  
4) -A) Seni o kek aradı  -B) Hangi kek? -A) OBEB OKEK
5) -Adamın birisi: Pardon bayım, yanınız boş mu acaba? -Adamın ikisi: Hayır Arçelik (Batu)
6) -A) Baba, vergimizi düzenli olarak ödüyomuyuz? -B) Tabi oğlum, hatta algilerimizi bile ödüyoruz -A) Böööö, iğrençsin baba  -B) Ne diyon sen, gel buraya bakim  (Batu)
7) -A) Hadi Ali, zil çaldı çıkalım artık  -B) Olmaz Zeynep, bence arkadaş kalalım  (Batu)
8) -A) Yeni cebime hazır kart aldım baaak!!! -B) Ay sen hazır mı alıyosun, ben evde yapıyorum  (Batu)
9) -A) Baba, hayvanat bahçesine gidelim mi? -B) Olm neden hayvan atmak için bahçeye gidicez ki? (Batu)
10) -A) Selin i tanıyan var mı? -B) Ben Selout u tanıyorum  (Batu)
11) -A) Pardon bayım, burası çıkmaz mı acaba? -B) Evet ama çıkmaz çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin  (Batu)
12) -A) Afedersiniz bayım, bişey sorabilirmiyim? -B) Tabiki, sorun  -A) Sorduk ya  
13) -A) Sen çok oluyosun haaaaaaaa -B) Azalt ozaman  
14) -A) Sirke gidelim mi? -B) Ne sirkesi ya, ben sevmem sirke  
15) -A) Yeni kaset çalar aldım  -B) Benim kini polisler yakaladı  
16) -A) Kaçın  -B) 4 ün  
17) -A) Uykum kaçtı  -B) Ne bilim, 5 ti heralde  
18) -A) Arkadaşınızın parasını kim çaldı, söyleyin  -B) Hocam zil çaldı  
19) -A) Anne, sana bişey söylicem ama kızma  Ben sigara içiyorum  -B) Ne var, ben de içiyorum  
20) -Anne) Oğlum, ne bu çakmak? Yoksa sigara mı içiyosun  -Serdar) Hmmmm  Anne bilmiyomusun  Biz artık ortamlara giriyoruz, kızların sigaralarını yakıyoruz  -Anne) Afferim oğluma benim  
21) -A) aaaa, bak bukalemun  -A) bu kalem un değil, kurşun  
22) -A) Pikniğe gelirken MP3 çalarını da getir  -B) Getiremem, tövbeli  
23) Pazardan dönerken cumartesiyi gördük  
24) -A) Abi şu sıralar internetten çok düşüyorum  -B) Aman dikkat et biyerine bişey olmasın  (Batu)
25) -A) Sana boxer alayım mı? -B) Ben slip giyiyorum  -A) Aferin sana, ya silmeden giyseydin  iğğğğ (Batu)
26) -A) Dün bi espiri yaptım, kimse beğenmedi  -B) Neden? -A) Tuzunu koymayı unutmuşum  
27) 2 kere 2 kaç? Dursanaaaaa, nereye kaçıyosun  
28) -A) Dün televizyona çıktım  -B) Eeeeeee? -A) Televizyon kırıldı  
29) -A) Fıstık ezmesi istermisin? -B) Evet  -A) O zaman, şu karşıdan karşıya geçen kıza çarpalım  
30) Asansör benide asar mı acaba?
31) -A) Şu ceketi asarmısın? -B) Suçu ne?
32) -A) Hadi maça gidelim  -B) Yok gelemem, sen karo yu götür  
33) -A) Tanrılar kız kardeşini istiyo  -B) Tanrılar dayak istiyo  
34) Abi, keçiler yolu kapatmışlar  Haraç istiyolar  
35) Porsyonları mı büyüttünüz, yoksa bu tavuk göğüsleri silikonlu mu?
36) Cos: 60, Sin: Tutmuş  
37) -A) Don Kişot geldi  -B) Biz artık Boxer Kişot la iş yapıyoruz, kov gittin  
38) -Adam) Sarayım mı? Yoksa elde mi yersiniz? -Tolga) Sarayın  
39) Ayşe Teyze ile Persil Yeşil Güç, Paşa bar da beraber görülmüş  
40) Bit pazarına gittim, bitlendim
|
|
|