06-26-2008
|
|
hayatyolu
|
Mesleğe Göreeeee Aşkk
Ayakkabıcı: ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön 
Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz printerım ol yaz beni yarım yarım 
Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn 
Forumcu: senden kilitli bir to***im olsun istiyorum sevgilimm
Terzi: beli sıkıyorsa sevdanın, don lastiği gibi süneyim sana paçalarını kısaltma sevdiğim, selvi boylum al yazmalım benim 
Müzisyen: kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız 
Minibüsçü: stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli      
Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım    böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı    
Manav: domates yanaklım   patlıcan dudaklım     enginar kılıklım     3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki     
Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık  15 sene sonra   beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım    
Doktor: öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim  hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim
Haber Spikeri: iyi aksamlar Evdeki telefondan bildiriyorum Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal
Çiftçi: buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma
Benzinci: sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben    petrol rafinerisine döndüm seni seveli    
Bodyguard: seni çok pis döverim benim asabımı bozma    seviyoz dedik ya    şimdi kaybol    
Lunaparkçı: gondoldan indim çarpışan otom arızalandı    sigaralara denk gelmiyor kasnaklar     dönme dolap ettin beni peşinde    yeter artık aşıkım uleee
|
|
|