Yalnız Mesajı Göster

Aşkı İçeceğim...

Eski 06-26-2008   #1
gülgüzeli

Aşkı İçeceğim...

Bir gün bütün yaşananlar bitip sonsuza ereceğimiz o gün İşte belki beni o zaman anlayacak ve hak vereceksinAma ben seni o zaman unutmuş,silmiş olacağım hatıralarımdanVe belki yüreğimden kopmuş olacağım

Aslında yaşamak vardı yaşlanmak vardı senle koskoca bir ömürHüznünde olsa, kederlerimiz de olsa,acılara da karışsak,seninle paylaşmak vardı her nefesiKüçük bir tebessümün,ufak bir umudun yeter di banaSenin mutlu olman içinse hayatımı da feda edebilirdim oysa ve her şeyi verebilirdim inan her şeyiYalnız veremeyeceğim bir şey yüreğimde ki sevda küllerionu da isteme benden çünkü beni ayakta tutan bir onlar kaldı bil bunu yeter

Kederli bir akşamda seni düşünmekten alıkoyup yüreğimi sonsuzluğa bırakmayı düşündüğümde sonra gene sen düştün içimeYaşamanın ne anlamı var dedim sensizken ve ardından yine Sensizlik ölümden beter ölüm ise zaten sensizlikAnlayacağın acım hem senle hem sensiz çekilmez oldu

Ben yokmuşum farz et,kaybolmuşum uçsuz bucaksız çöllerde,engin okyanuslarda belki uzayın sonsuz boşluğunda senin aşkından daha az yakan güneşe yakın bulmuşum kendimikaranlığıma ışık tutamaz kimseIşığımı,mutluluğumu,yaşama dair umudumu kaybettimSanma seni,ben yüreğimi kaybettim,alınma sakın bu yürek sensin zaten atan kalp değil ki…

İsteseydin neler yapmazdım deliliğimdenUmutlarımdan uçurtmalar yapar üstüne seni koyardımYağmurdan sonrasını değil yağmurda bulurdum gökkuşağını ve seni o renklere boyardım göz alabildiğince bakanın gözlerini kamaştırman içinSen yokken gökyüzünde gök kuşağının üzerine çıkarak seni aradım Sen yoktun ansızın düştümGülün yaprağına,yağmurun toprağa,aşığın aşığına küstüğü anda kanar içimde derin bir yerlerde yaramyakamozlar düştüğü zaman gecenin en geç saatinde dingin deniz üstüne bil ki gözlerinde aşkı içeceğim…

Alıntı