06-26-2008
|
|
gülgüzeli
|
Aşkı İçeceğim...
Bir gün bütün yaşananlar bitip sonsuza ereceğimiz o gün İşte belki beni o zaman anlayacak ve hak vereceksin Ama ben seni o zaman unutmuş,silmiş olacağım hatıralarımdan Ve belki yüreğimden kopmuş olacağım
Aslında yaşamak vardı yaşlanmak vardı senle koskoca bir ömür Hüznünde olsa, kederlerimiz de olsa,acılara da karışsak,seninle paylaşmak vardı her nefesi Küçük bir tebessümün,ufak bir umudun yeter di bana Senin mutlu olman içinse hayatımı da feda edebilirdim oysa ve her şeyi verebilirdim inan her şeyi Yalnız veremeyeceğim bir şey yüreğimde ki sevda külleri onu da isteme benden çünkü beni ayakta tutan bir onlar kaldı bil bunu yeter
Kederli bir akşamda seni düşünmekten alıkoyup yüreğimi sonsuzluğa bırakmayı düşündüğümde sonra gene sen düştün içime Yaşamanın ne anlamı var dedim sensizken ve ardından yine Sensizlik ölümden beter ölüm ise zaten sensizlik Anlayacağın acım hem senle hem sensiz çekilmez oldu
Ben yokmuşum farz et,kaybolmuşum uçsuz bucaksız çöllerde,engin okyanuslarda belki uzayın sonsuz boşluğunda senin aşkından daha az yakan güneşe yakın bulmuşum kendimi karanlığıma ışık tutamaz kimse Işığımı,mutluluğumu,yaşama dair umudumu kaybettim Sanma seni,ben yüreğimi kaybettim,alınma sakın bu yürek sensin zaten atan kalp değil ki…
İsteseydin neler yapmazdım deliliğimden Umutlarımdan uçurtmalar yapar üstüne seni koyardım Yağmurdan sonrasını değil yağmurda bulurdum gökkuşağını ve seni o renklere boyardım göz alabildiğince bakanın gözlerini kamaştırman için Sen yokken gökyüzünde gök kuşağının üzerine çıkarak seni aradım Sen yoktun ansızın düştüm Gülün yaprağına,yağmurun toprağa,aşığın aşığına küstüğü anda kanar içimde derin bir yerlerde yaram yakamozlar düştüğü zaman gecenin en geç saatinde dingin deniz üstüne bil ki gözlerinde aşkı içeceğim…
Alıntı