06-22-2008
|
|
gülgüzeli
|
Dayanamıyorum...
Ne yaptım ben sana da,bırakıp gitin beni?  Ne yaptımda böyle çaresiz bıraktın beni?  Elim kolum bağlı,kalbim ağlıyor DAYANAMIYORUM artık  Sen yoksun ya,yanımda değilsin ya,kahrediyor bunu bilmek bni 
İçim acıyor  İNAN!
Senin yokluğundan sonra yaşanmaz oldu bu şehirde  Sanki insanlar hep mutsuz  Sanki herkes seni kaybetmişte sana ağlıyorlar  Sanki bu mutsuzluklar,bu yaslar sana 
Bir de bu içimi acıtıyor 
Sen varken sana erişemedim  Sen yokken nasıl olacak bu?  Ben nasıl dayanacağım bu gidişe?  Tahammülüm yok! Dayanma gücüm yok! BİTTİM artık!  Giderken umutlarımıda aldın!
Senin hayatın sana yetmedi,benim hayatımıda alıp gittin 
Neden sevgili,neden?
Bu kdr acıya nasıl dayansın bu yürek?  Neden sadece RUH olarak bıraktın beni buralarda?  Payıma düşen bu muydu?  Sevgili,hiç bilmedin sen aşkı  Bundan sonrada bilemezsin zaten 
Aşk dediğin sakız mı?  Çiğnenip yere atılsın Üzerine binlerce insan basıp,kaldırımlara sıkıştırılsın,olur mu?  Senin aşkın bu mu?  Eğer senin aşkın buysa:
Benim yüreğimde o sakızdı  Şimdi kaldırımların kenarlarına sıkışmış bir vaziyette yüreğim 
Belki gün olur gelirsin,geri dönersin de çıkarmaya çalışırsın beni "hangi kaldırımın" arasındaysam! 
Ararsın,ararsın,ararsın ve ararsın 
Kim bilir belki günlerce, aylarca, yıllarca yaparsın bunu
ve inan bulmazsın artık ne kaldırımlarda ne de senin inandığın aşkta 
Boşuna arama!  Senin sakız sandığın aşk,o yürek bir ayakkabının altına yapışıp onunla kaderine gitti!!  BOŞA ARAMA SEVGİLİ  O SENİ BEKLEDİ AMA SEN GEÇ KALDIN  
alıntı