06-16-2008
|
|
hayalet
|
Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmaz
Bu aşk sofrası üç kişiyi doyurmaz Bilen de zaten,bile bile bu sofraya oturmaz
Ben beğeniden bahsetmiyorum Hoşlanmaktan, çıkmaktan, takılmaktan hiç   Ben aşktan bahsediyorum aşktan Düpedüz, dosdoğru aşktan  
İki kişi yaşanandır aşk ; delirmektir özlemden Sevgilinin gözüne , sevdiğinin kokusuna hasrettir aşk  Bir tek sözüne esir olmak , kelimeleri yutmak bazen , bazen nefessiz konuşmak  Bir tek lafa hapis olmak , bir gülüşe kendinden geçmektir bazen aşk  Ve bu aşk maalesef üç kişiyle yaşanmaz  
Geceleri uykusuz geçirmek , ondan olan her şeyi onun gibi sevmek , dünyayı iplememek , kimseyi dinlememek , bazen kendine bile kulak vermemektir aşk 
Aşk , ne olursa olsun dünde , mutlu uyanmaktır güne , ilk aklına gelenin suretiyle
Aşk bir dünya şeydir  Aşk mutluluktur özünde , tebessümdür , kahkaha bazen  Dünya döner , sen onu düşünürsün , dünya ölür bazen , O dur yine aklında   Dalarsın , bakarsın , bir çok şeyden koparsın , ama senden ayrı hep bir gülüş vardır yanağında Sevdiğinin armağanıdır bu aşktan yapılmış pembe tebessüm sana 
Aşk herkese farklı  Aşk her aşkta farklı   
Ama ne kadar farklı olursa yaşananlar , şu değişmez ki , sadece iki kişilik yer var bu sofrada 
Üçüncü girdiğinde devreye , garip bir koltuk telaşı , anlamsız bir ekmek savaşı , sonunda bir açlar sofrasına dönüşür her şey  
Ekmek paylaşılır , dostlar paylaşılır , her şey paylaşılır da bu dünyada , sevgilinin alnındaki ter , yanağındaki gamze , göğsündeki huzur , elindeki sıcaklık paylaşılmaz kimseyle   Paylaşılırsa adı aşk olmaz zaten özünde
Deli aşklar siler bunları bir bir  Bırak alındaki teri , sevdiğinin gecesinin düşünü , beyninin tek kıvrımını , gözünün tek bakışını bile ödünç veremez kimseye 
Adı aşksa bunun , üç kişilik olmaz  
Yok üç kişilikse, adı zaten aşk olmaz  
alıntı
|