06-15-2008
|
|
gülgüzeli
|
Ne Vakit Sen Gelsen Aklıma..
Ne vakit seni hayal etsem Bir güneş doğar kalbimin en güzel köşesine Işıl ışıl olur sevdan yüzüme ışıltısı vurur sevdanın Bir melek olurum Senle bir hayat düşlesem Ne vakit gözlerin gelse aklıma En güzel şarkıların en güzel nakaratlarını senin için söylerim En güzel aşk şiirlerinin en can alıcı mısralarında seni görürüm Sana söylerim daha önce gün yüzü görmemiş kelimelerimi Aşk bu Beni alıpda sana götürmez ama  Seni alıpda hayallerimin en güzel köşesine götürür
Ne vakit sen gülümsesen Şehrime mutluluk tozları bulaşır Tüm şehir bereket saçar , hatta çocuklar bile gülümser , deliler bile bana dönüp “sen bizden de delisin” der Olsun  Varsın desinler  Ne güzel…Deliler değilmi sorgusuz sualsiz cennetin kapısından geçen Ne vakit ellerin elime değse Tüm ağaçlar çiçeğe durur , mis gibi kiraz kokar ortalık , taze ekmeklerin kokusu burnumuza gelir Ne vakit ellerin avuç içlerimi terletse aşka ibadet edesim gelir Aşk bu  En güzel kokusunu hazırlayıpda bizi baştan çıkarır
Ne vakit sen o güzel gözlerinle gözlerime baksan Benim aklıma mıh gibi çakılır kalırsın Seni kazırım alnıma kaderim diye Sen yazılırsın alnıma , ben yaşarım seni aşk tadında Sen gözlerime bakınca şehrime yedi renk gökkuşağı doğar Bizde geçeriz gökkuşağının altından Belki kabul olur vuslat dileklerimiz Aşk bu her süprizi teninde taşır
Ne vakit kulağıma o sözleri fısıldasan ,utanır bakışlarım  Baktığımda utanmayan sevgiliden yâr mı olur Gözün gözüme değdiğinde bakışların kaçar ,korkarsın günahtan Alna yazılmış yazıda korkarız günahından El değmemiş kalmalı aşk bu şehirde Kirlenmemeli  İbadetimiz , duamız Allah’a bu aşkta Biliriz o kavuşturur bizi günü vakti geldiğinde Aşk bu Kavuşursak bitirir bizi…
Ne vakit ayrılık gelse bu aşka , gönlün kıyameti kopar Alın yazımızı bozamayız sadece geciktiririz Alın yazısına müdahale etmek Günah değilmi yar  Gidersinde iki ten , iki beden ayrı ayrı yerlerde günahkar kalır Madem ki ayrıldık , mademki alın yazımızı geciktirdik  Mademki sen ve Ben günahkarız O zaman Cehennemi hak edeniz O zaman bırak boylayalım cehennemin dibini
Ne vakit bir çocuk gülümsese aşk herkese mutluluğunu bulaştırır Ne vakit seni düşünsem aşk sebepsiz yere Prangasını kollarıma takar Beni sana hapseder 
alıntı