Yalnız Mesajı Göster

Ne Vakit Sen Gelsen Aklıma..

Eski 06-15-2008   #1
gülgüzeli

Ne Vakit Sen Gelsen Aklıma..

Ne vakit seni hayal etsemBir güneş doğar kalbimin en güzel köşesineIşıl ışıl olur sevdan yüzüme ışıltısı vurur sevdanınBir melek olurumSenle bir hayat düşlesemNe vakit gözlerin gelse aklımaEn güzel şarkıların en güzel nakaratlarını senin için söylerimEn güzel aşk şiirlerinin en can alıcı mısralarında seni görürümSana söylerim daha önce gün yüzü görmemiş kelimelerimiAşk buBeni alıpda sana götürmez ama Seni alıpda hayallerimin en güzel köşesine götürür

Ne vakit sen gülümsesenŞehrime mutluluk tozları bulaşırTüm şehir bereket saçar , hatta çocuklar bile gülümser , deliler bile bana dönüp “sen bizden de delisin” derOlsun Varsın desinler Ne güzel…Deliler değilmi sorgusuz sualsiz cennetin kapısından geçenNe vakit ellerin elime değseTüm ağaçlar çiçeğe durur , mis gibi kiraz kokar ortalık , taze ekmeklerin kokusu burnumuza gelirNe vakit ellerin avuç içlerimi terletse aşka ibadet edesim gelirAşk bu En güzel kokusunu hazırlayıpda bizi baştan çıkarır

Ne vakit sen o güzel gözlerinle gözlerime baksanBenim aklıma mıh gibi çakılır kalırsınSeni kazırım alnıma kaderim diyeSen yazılırsın alnıma , ben yaşarım seni aşk tadındaSen gözlerime bakınca şehrime yedi renk gökkuşağı doğarBizde geçeriz gökkuşağının altındanBelki kabul olur vuslat dileklerimizAşk bu her süprizi teninde taşır

Ne vakit kulağıma o sözleri fısıldasan ,utanır bakışlarım Baktığımda utanmayan sevgiliden yâr mı olurGözün gözüme değdiğinde bakışların kaçar ,korkarsın günahtanAlna yazılmış yazıda korkarız günahındanEl değmemiş kalmalı aşk bu şehirdeKirlenmemeli İbadetimiz , duamız Allah’a bu aşktaBiliriz o kavuşturur bizi günü vakti geldiğindeAşk buKavuşursak bitirir bizi…

Ne vakit ayrılık gelse bu aşka , gönlün kıyameti koparAlın yazımızı bozamayız sadece geciktiririzAlın yazısına müdahale etmek Günah değilmi yar Gidersinde iki ten , iki beden ayrı ayrı yerlerde günahkar kalır Madem ki ayrıldık , mademki alın yazımızı geciktirdik Mademki sen ve Ben günahkarızO zaman Cehennemi hak edeniz O zaman bırak boylayalım cehennemin dibini

Ne vakit bir çocuk gülümsese aşk herkese mutluluğunu bulaştırırNe vakit seni düşünsem aşk sebepsiz yere Prangasını kollarıma takarBeni sana hapseder

alıntı