Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

Eski 06-13-2008   #20
vili

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

öncelikle reelking gerçekten çok hoş bi konu seçmişsin düşüncelerimizi almak için teşekkürler...
bence resimler okdar uç noktalarda ki... türkiyenin sadece%1 yada 2 si bu kadar katı düşüncelere sahip bunun dışında kaln kesim birbirine karşı gayet ılıml ve saygılı... jasmine arkadaşımada bişi sormak istiyorum kendisi demişki:
Alıntı:
jasmine tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sadece biz Mustafa Kemal Atatürk'ün getirdiklerini yok etmelerine kızıyoruz... insanı ayrım yaptırmalarına kızıyoruz...
biz neyi yok etmeye çalışıyoruz.? başımızı kapatarak egitim görmek istemekle laikliği mi bozuyoruz?... yada insan ayrımını biz mi yapıyoruz yoksa siz mi??? mesela laikliğin din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması anlamına geldiğini bilmeyen türk yoktur... ama nedense hiç bir zaman bu ayırım BENCE gerçek manada yapılmadı çünkü bazı kesimler başımızı açarak okula yada işimize gitmemizin laikliği bozdugu görüşndeler...ama ben burda şunu anlamıyorum burda laiklik nerde ? din ve devlet işleri ndedn birbirinde ayrılmıyo ... neden sen bi ögrenciye not verirken derslerdeki başarısını düşünerek degilde başındaki başörtüyü düşünerek yada görüşlerini düşünerek not veriyorsun yadaaa bi memeurun mevkisini yükselteyi düşünrken neden onun gayretini düşünrek diilde namaz kıldıgı için aynı mevkide kalmasını düşünüyosun??? bunun neresinde laiklik var ben göremiyorum...

dşüncelerimi biraz sert bir dille ifade etmiş olabilirim lütfen kusuruma bakmayın...

Reelking konu için bir daha teşekkürler:)

Alıntı Yaparak Cevapla