Konu
:
Kestaneli Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Pasta
06-11-2008
#
1
Berna
Kestaneli Pasta
Malzemeler:
2 katlı sade pandispanya
1 kat kakaolu pandispanya
bir su bardağı kestane şekeri
2 yemek kaşığı kakao
1,5 poşet krem şanti*
1,5 poşet creme ole*
750ml süt
üzerine çikolata rendesi
*
dilerseniz 2 poşet krem şanti, 1 poşet creme ole ile de deneyebilirsiniz
Hazırlanması:
Kestane şekerlerinden pastanın üzerini süslemek için gereken kadarını ayırıp kalanını çatalla ezin
Krem şanti, creme ole ve sütü çırpın
Kremanın 1/3'üne kakao ekleyin
Kalan kremanın yarısına ezilmiş kestaneyi ekleyin
3 ayrı kremayı da kullanacağınız zamana kadar buzdolabında bekletin
1 kat kakaolu pandispanyayı ve 1 kat sade pandispanyayı şekerli su/süt ile ıslatın
Islattığınız sade pandispanyayı servis tabağına alıp üzerine kakaolu kremayı yayın
Kakaolu pandispanyayı üzerine yerleştirip onun üzerine de kestaneli kremayı yayın
En üste sade pandispanyayı kapatın ve sade krema ile üzerine ve kenarların kaplayın
(çok az bir kremayı süsleme için ayırabilirsiniz)
Pastanın üzerine çikolata rendesi serpip kestane şekeri ve krema ile süsleyin
Afiyet olsun
:38:38
__________________
Fani kalbimde ölümlü olarak kalacak olsan da; ölümsüz ruhumda ebedileşeceksin
Berna
Kullanıcının Profilini Göster
Berna tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul