Yalnız Mesajı Göster

Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur

Eski 06-08-2008   #14
VANDETTA

Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur

Reelking sen nasıl Deniz Gezmiş hayranısınki,bugün burada Deniz Gezmiş'i asanların oluşturdukları anayasayı savunuyorsun,senin devrim anlayışın bu kadar aciz vede safmıdır,görüntü olsun diye ve eksik olan taraflarını Deniz Gezmiş kamuflajıylamı kapatmak istiyorsun?Bir daha birini at gözlüğü takmakla itham etmeden önce bunları aklında bulundur azizim!

Bu ülkede sizin zihniyetinize sahip insanlar tehdit unsurlarını kendileri oluşturur,sonrada suçu milletin üstüne atar,tıpkı sizin diğer konunuzda yapmaya çalıştığınız gibi modern hayat ve dinin birbirini reddettiği iması gibi

Ben AKP'ye her iki seçimdede oy vermedim,ama gelecek seçimlerde AKP'nin yerine kurulacak partiye oy vereceğim,nedenini sorarsan;Ben hala hakimiyetin milletin olduğuna inananlardan biriyim,sizden değil anlıyacağın

Olaylara geniş çerçeveden bakın diyorsun o halde AKP konusuna;

Türkiye'de tek başına iktidara gelen partilerin neden hep devrildiğine

28 Şubat'la devrilen hükümet zamanında ki (asgari ücrette dahil)çalışana yapılan zamlara ve ekonomideki düzelmenin başka hangi parti zamanında yapıldığına

15-16 yaşından önce Kuran Kursuna gidemeyen Müslüman çocukların,güneydoğuda 7-8 yaşındaki çocukların nasıl kilisede eğitim gördüğüne,muhabirin bir sorunusa;

''Elektrik faturamızı biz veriyoruz su paramızı biz veriyoruz devlet buraya gelipte bize şey yapamaz''diyen papaz efendi hakkında neden işlem yapılmadığını

AKP'ye kapatılma davasının Ergenekon üyelerinin birer birer içeriye alınmaya başlamasının hemen arkasından açılmasının bir tesadüf olup olmadığını

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diyen Atatürkün izinden gittiğini iddia edenlerin %50'den fazla oya rağmen milletin partisine kapatma davası açanların kimin izinde olduğunu

Seçim otobüsünde başörtülü bayan resimleriyle oy bezirganlığı yaptıktan sonra,başörtüsünü TCkarşıtı olarak gösteren,para üzerinden Atatürk resmini kaldıran CEHAPE'ye neden kapatılma davası açılmıyor

bunları geniş açıdan bir değerlendir bakalım!

Yazacak şey çoktur bunları cevaplayabilirsen ne ala

Alıntı Yaparak Cevapla