Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

Eski 06-08-2008   #9
VANDETTA

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ama görüyorumki bazı arkadaslarımız öyle düşünüyorum diyo ve bunun sebebini açıklayamıyor
Ben bunu fikirsizlik ve ezbercilik derim kezban,bu arkadaşları anca böyle tanımlaya biliriz

Bugün dini eğitimi yani 'dini' çağdışı olarak gösteren arkadaşlar Osmanlı'nın yüzyıllarca milletleri nasıl tek çatı altında barış içerinde tutmayı başarıp Kanije önlerinde kılıç sallamıştır düşünmek istemez,yada Kanije önlerinde Osmanlının bulunmasına kızan Kanije'lilerdir o da bilinmez!

Medeniyet dedikleri modern yaşam dinsiz şekilde şu an batıda ahlaksızlık batağında batmaktadır!

Din ve medeniyet birbirini tamamlayan iki ayrı unsurdur,her ikiside lazımdır

Birinin olduğu yerde diğerinin olmayacağını ima eden bu ve bunun gibi konular kişilerin dine bakış açısını dini bilmeyişlerini bize alenen götermektedir

Şimdi Reelking arkadaşım benim,bize başkalarının düşüncelerini değilde kendi fikirlerini anlattığı ispatlamak istersen bu kadar erken neyi nasıl anladığını açıklarmısın,aksi taktirde birilerine nederlerse desinler 'Amentü'dediğini düşünmeye başlıyacağım

Alıntı Yaparak Cevapla