06-08-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur
Reelking arkadaşım ilk 2 satırınla AKP'nin kapatılmasından sonra olacak olanlarla ilgili sözlerin bana''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu''atasözümüzü hatırlattı
Sol kesim denilen cuntacı partiler ve arkadaşlarımız,iktidara olan hasretlerini,asker ve yargı yardımıyla gidermek istiyorlar
Bu ülkede tek başına üst üste iktidara gelen üç partiden birinin Başbakanı idam edilmiş,biri şaibeli bir şekilde vefat etmiş,son olarak Tayyip'te yargı tarafından asılsız nedenlerle kapatılıyor,(bu üç partininde sağ parti olarak görüldüğünü belirtmekte fayda var,varki devletin malum cephelerini ele geçirmiş solcuların varlığı daha iyi anlaşılsın)benim buradan çıkardığım sonuç şudur;
Bu ülkede milletin kimi seçtiğinin hiçbir önemi yoktur,önemli olan devletin alt ve üst kesimlerini ele geçirmiş olan(80 ihtilalinde) sol cuntacıların kimi iktidarda görmek istediğidir
Tayyip hakkında birçok şey söylendi,şöyle yaptı böyle yaptı,öyleyse kapatma davasını bunlara dayandır kimsenin sesi çıkmasın,ama yok sen dini inanışlarından dolayı bir partiyi kapatıp sonrada'dini siyasete alet'etmeyin diyip dini siyasete alet edersen ne yargının ne askeriyenin nede zaten olmayan sol partilerin gözümde itibarı kalmaz
Başka biryerde daha söylemiştim burada yine söyliyeyim,malumunuz AKP vakıflar yasasında değişikliğe gitti,bu sitede de birkaç arkadaşımızda bu konuda eleştiri yapmıştı haklı olarak,bu arkadaşlar ve bu yasayı eleştiren diğer partiler hiç düşündünüzmü bu yasayıda neden yargıya götürüp CEHAPE'nin bir sözüyle yürürlükten kaldırmadı,ben söyliyeyim;
Bu ülkede vatan,ne yargının nede diğer partilerin umurundadır,onlar için önemli olan iktidar koltuğu ve koltuğa giden yolada herşeyin mübah olduğudur  
Hakimiyet kayıtsız şartsız sol cuntacı despot zihniyetindir!  
|
|
|
|