Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

Eski 06-08-2008   #8
kezban

Cevap : Anladiğinizda Çok Geç Olacak!!!

siyaset konusunda katıldığım her konuda düşüncelerimi neden öyle düşündüğümü açıklayan cümlelerle anlattımama görüyorumki bazı arkadaslarımız öyle düşünüyorum diyo ve bunun sebebini açıklayamıyoratatürkün getirdiklerini yok eden akp mi yanihiç güleceğim yoktu gerçektenAtatürk halkının yağ kuyrugunda durmasını istemezdi,akp de istemiyorAtatürk tehdit öğelerinin yok edilmesini isterdi,akp suan pkk belasıyla ugrasıyorhalbusi bu sorun en az 25 yıldır kök salmıs durumdaAtatürk ülkenin teknoloji şartlarının güçlenmesini isterdi akp bu konuda son sürat çalışıyorben bir anadolu teknik lisesinde bilgisayar bölümü okuyorumögretmenlerim söylüyor 10 yıl önce her üç kişiye bir bilgisayar düşermiş ve bölümdekilerin toplam sayısı 100 bile yokmussuan bölümde yüzlerce kişi okuyo herkez tek bilgisayardaişte en bariz örnek öyle cok derinlerde aramaya gerek yokburnumuzun dibinde gerçektenyargılanma konusundada bir dönem devleti yönetenleri toplu olarak ipe götüren ve bu konuda halkın fikrini almayan,at gözlüklerini takmıs bir sol partinin bu gün aynı sistemle yargılanma korkusu yaşaması gerçekten enteresan biliyormusunuz?

Alıntı Yaparak Cevapla