Yalnız Mesajı Göster

Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur

Eski 06-08-2008   #9
Reelking

Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur

Öncelikle herkesin fikir ve düşüncelerine saygı duyarım benim açtığım konuya katılan olabilir katılmayan olabilir herkes özgürdür
Ama Kezban Arkadaşımızın bazı yorumlarına cevap vermek isterim
Ilımlı müslüman Başbakan bence din üzerinden siyaset yapılmamalı dini simgeler kullanılmamalı , bide başbakan hayranı olduğunuz onu öven sözlerinizden belli kişilik olarak bişi diyemem belkide iyi biridir ama görüş olarak taban tabana zıtız bu iktidarın yaptığını hiçbir iktidar yapmamış doğrudur bu kadar özelleştirme ( ülke satışı ) görülmedi tüpraş erdemir petkim telekom gibi ülkenin lokomotif şirketlerini yabancılara satarak çok iyi şeyler yaptılar ordan gelen sıcak paraylada ekonomi düzelmiş gibi oldu ama şimdi para bittii :D ne oldu enflasyon hortladı ee bişi üretmiyorsunki rüzgar geçti satmayada bişi kalmadı balon şişti şişti patladı işsizlik hat safada millet acından ölüyoo ama bunları görmek istemiyorsunuz siz bardağın dolu tarafına bakıyorsunuz hep , bu şekilde kendinize objektif bir özeleştri yapamazsınız arkadaşlar tarafsız bakın ben şuanda bu ülkede oy atılacak parti görmüyorum şuan seçim olsa oy atacak parti yok benim için ben bu ülke için ne iyiyse onu istiyorum ama bazı arkadaşların yorumlarından eleştriye pek açık olmadıkları anlaşılıyo herşey için demokrasi özgürlük adalet diyen iktidar kendisine gelince taraflı yargı diyoo ne güzel istanbul yaa ergenekon nedir diyince yargı görevini yapıyor , kapatma davası yargı taraflı :D birde insanların ağzızlarda sakız gibi bir laf millet iradesi bu millet bu iktidarı seçtiyse bu ülkenin kuralları anayasası kuralları çerçevesi içinde bu ülkeyi yönet diye seçti bu ülkenin yasalarına aykırı davranıp hala millet iradesi demelerinede sadece gülüyorum o zaman başa gelen istediğini yapsın :D neyse aslında dicek çok şey varda uzatmim

yorumlarınız için teşekkürler

Rebell was here
Alıntı Yaparak Cevapla