Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Eskişehirspor (Transfer Haberleri ve Tüm Gelişmeler)

Eski 06-06-2008   #3
hayko26

Cevap : Eskişehirspor (Transfer Haberleri ve Tüm Gelişmeler)

RIZA ÇALIMBAY

01 Haziran 2008 Pazar
Halil Ünal’ın ilk bombası

Eskişehirspor Başkan adayı Halil Ünal dün düzenlediği toplantı ile Süper Ligde yapmayı düşündüklerini anlattı Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile de anlaştıklarını açıkladı

HATİPOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM
Eskişehirspor’da Salı günü yapılacak olan Genel Kurulda aday olduğunu belirten Halil Ünal ilk bombasını patlatarak Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıklarını söyledi Dün Çalımbay’la bir araya gelerek toplantı yapan Halil Ünal “Hocam Türk futbolunun duayenlerinden birisidir Hocamızla görüştük Salı günü yapacağımız Kongreden sonra başkanlığa geldiğimiz takdirde resmi imzayı atacağız Eskişehirspor Süper Lige çıktı Bunun için başta Başkan Nebi Hatipoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim Salı günü yapılacak olan Kongrede Halil Ünal ve eski ekibi ile birlikte Başkan Nebi Hatipoğlu’nun el ele çıkacağını ümit ediyorum Eskişehirspor’a gelecekte faydalı olacak projelerimizle geliyoruz Bunların hepsini Salı günü yapılacak olan kongrede söyleyeceğiz Rıza Çalımbay geldi Uzun uzun konuştuk, Süper Ligin kurtlar sofrası olduğunu burada Eskişehirspor’u nasıl başarılı yaparız diye konuştuk Kuracağımız takımda en az üçer yıllık futbolcularla anlaşacağız Hocamızın bir çok düşüncesi var Yeni yönetim kurulumuzla birlikte Çarşamba günü sözleşmelere başlıyoruz Efsane takımı geri döndürmek için çalışacağız Hata yapmayacağız Eskişehirspor’a yakışan transferler yapacağız Yerli ve yabancı yıldız oyuncular alacağız Plan ve projelerimizle birlikte geliyoruz A takıma yaptığımız transferleri alt yapıya da yapacağız Eskişehir bir futbol fabrikası olacak” dedi

ÇALIMBAY “BURADA MÜKEMMEL BİR ATMOSFER VAR”
Eskişehir’e gelerek tesisleri dolaşan, Salı günü yapılacak olan kongrede aday olan eski Başkan Halil Ünal ile ön görüşme yaparak el sıkışan Rıza Çalımbay, “Eskişehir’e geldiğim için çok mutluyum Burada mükemmel bir atmosfer var Eskişehirspor layık olduğu yere geldi Eskişehirspor’un çok büyük bir taraftar kitlesi var Burada oynanacak olan maçlarda sahada 11 kişi değil 12 kişi mücadele edeceğiz Tesisleri gezdim Çok harika ve mükemmel bir tesisleri var Eskişehir’e yakışan projelerimiz var Eskişehirspor’un bundan sonra kolay kolay sırtı yere gelmez Yıllar sonra Eskişehir’e geldiğim için mutluyum Önümüzdeki yıllarda bu atmosferle Eskişehirspor’un Süper Ligde şampiyonluğa aday olacağına inanıyorum” dedi