06-04-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!
Suçsuz yere kadına hafif şekilde dahi olsa şiddetin yasak olduğu sizde belirtmişsiniz ama bunun okumak isteyen bayanların engellenmesiyle ilgili bir konuda belirtmeniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir,mesela;
Peygamber efendimizin hafif şekilde şiddete izin vermesinden dolayı okumak isteyen bayanlara şiddet uygulanabilir iması,doğabilirki eminim siz bunu bilinçli olarak ima etmediniz
Süper zeka sahibi olupta kötü bir babaya sahip,yada çalışmak zorunda olanlarda sadece kızlar değil bunlar hayatın ortak sorunları  
Bide olaya sizin istediğiniz açıdan bakalım ben 11 bilim adamı ismi verdim ki isterseniz bunu artırabilirim,sizse 1,yani 11 : 1 öndeyiz bayanlar için belirttiğiniz nedenlerden dolayı bizden 5 bilim adamını yok sayalım durum kaç oldu 6 : 1 hala öndeyiz he kezban:sm_smile: bu arada bu konuda değilde istersen başka bir başlık altında (bu konuyu çarpıtmamak adına) hoş sohbete devam edebiliriz
Hem konuyu daha fazla uzatmak taraftarı değilim arkadaşlar muhabbetine bir konu açmışlar konuyu başka taraflara çekmiyelim,daha sıradışı'nın nöronları sudenaz'ın
kileri dövecek,anlaşılan sudenaz da korktuki ne zamandır gözükmüyor:sm_smile:
sıradışı öyle pat diye benim nöronlarım sudenaz'ınkileri döver denirmi adam alıştıra alıştıra söyle bak sudenaz firar etti
|
|
|