Konu: Sevdim Seni
Yalnız Mesajı Göster

Sevdim Seni

Eski 05-28-2008   #1
gulhan

Sevdim Seni

Bugün hiç aklına geldim mi aşkım? Hiç hissettin mi yokluğumu? Bugün hiç düşündün mü beni? Gözlerimi andın mı bugün hiç? Şimdi aramızdaki en fazla birkaç km olan mesafenin,birkaç gün sonra binlerce km olacağını düşündün mü bugün? Bir an bile aklına geldim mi hiç? Eğer öyleyse ne mutlu bana Bugün hiç düşündün mü seni ne kadar sewdiğimi? Sanmıyorum Aslına bakarsan aklına geldiğimi, bir an bile olsa beni düşündüğünü de sanmıyorum Bi kere olsun gözlerinin önüne yüzüm bile gelmemiştir Ne acı değil mi, benim her saniyemi seninle yaşamam seninse beni düşündüğün bir saniyenin bile olmaması! Ne acı değil mi, birimiz böyle acı çekerek ağlarken, diğerinin umrunda bile olmaması Hiç mi acımadın bana? Sensiz geçirdiğim o yalnız karanlık günlerime hiç mi acımadın? Hiç mi düşünmedin beni? Haykırışlarımı hiç mi duymadın? Acımadın bana;düşünmedin ya da duymadın beni biliyorum Arkan dönüktü,sırtını çewirmiştin bana biliyordum Gurursuzluk belki de,sırtın bana dönükken hala peşinden gitmek? Hayat çok acı biliyorum,çok iyi anlıyorum bunu Senden önce de acı çektim Sende de çekiyorum,zaten senden sonrası olmayacak Sen beni öldürdün hem de kaç kere !!! Her acı sözün yaraladı yüreğimi derinden ama her yeni doğuşumda sen wardın yine Kalbim bir başkasının külleriyle doğamıyordu yeniden Wasgeçemiyorum senden,inan bana çok denedim,çok denedim seni silmeyi,ruhumun tüm kapılarını sana kapatmayı çok denedim Olmuyor işte yapamıyorum,söküp atamıyorum içimden seni Ölümün getirdiği bir hediyesin bana Yawaşça ama etkili Acı çekerek hem de çok derinden Sen ölümle yaşamak ne demek biliyor musun? Aldığın her nefeste zehiri de çekersin içine, yaşadığın her saniye ruhundan da bir parça gider Benimkisi öyle basit bir ölüm değil İnsanlar bir anda ölürler,nefesleri bir anda kesilir Ama ben Ya ben Yawaş yawaş ölüyorum,nefesim yawaşça kesiliyor Acı çekmek diye buna diyorlar işte Sen hiç anlamadın seni ne çok sewdiğimi,hiç bilmedin sana werdiğim değerin kıymetini Beni yanlış anlama aşkım,seni suçlamıyorum Beni asla anlamayacaksın biliyorum Hiç bir zaman beni seni sewdiğim kadar sewmeyeceksin Hiç benim seni özlediğim kadar özlemeyeceksin Biliyorum anlamıyorsun beni we hiç anlamayacaksın da Anladığını sanıyorsun belki de ama anlamıyorsun Anlayamazsın da zaten Ben senin için tüm hayatıma son werebilirim ama sen bunun nedenini bile anlayamazsın Bilemezsin ki hiç sensizlik ne kadar acı Anlayamazsın sen beni,her saniyemi seninle geçirdiğimi bilemezsin Seni yaşıyorum ben Sen ne yaşıyorsan onu yaşamak istiyorum Geçtiğin yollardan yürümek,kurduğun hayalleri kurmak istiyorum Sen olmak istiyorum ben ama sen bunu da anlayamazsın Hiç aklına geldim mi bugün aşkım? Aynaya baktığında gördüğün o yüzü her saniye düşünen birinin olduğunu düşündün mü hiç? Senin için ölümü göze alabilecek olduğu hiç aklına geldi mi? Sensiz geçirdiğim her saniye haram bana!! Sensiz yaşadığım bu hayata yazıkk!!! Acıyorum kendime ama biliyorum ki sen hiç acımadın benim aşkıma Oyuncak sanma aşkımı Onu her yere attığında kalbimin nasıl parçalandığını bilemezsin sen Anlamanı da beklemiyorum zaten Hiç bir zaman anlamaycaksın beni biliyorum ama yine de ben seni çok sewiyorum Sana aşkım diyememek,gördüğüm yerde koşup boynuna sarılamamak ne kadar acı bilemezsin Herşeye rağmen ayakta durmaya çalışmak ne kadar koyuyor bana bilemezsin Yaşadığım her saniye seni düşünüyorum,ölürken bile sen olacaksın aklımda !!! Senden öncesi wardı ama asla senden sonrası olmayacak
Ölümde bile seni yaşayacağım ben

Ama sen bunu da anlamazın !!

Alıntı Yaparak Cevapla