05-27-2008
|
|
|
bonsoir
|
Evliler okuyun,Bekarlar ders alın:)
Can DÜNDAR yine ustalığını konuşturmuş:)
Evlilik ,inanmadığım halde içerisinde 17 sene yi bitirdiğim bir kurum benim için 17 seNE (abartmıyorum) 40 çift arkadaşım son verdiği bir kurum aynı zamanda     EvLİLiğiMİn bu kadar uzun sürmesinin gizemi belkide kuruma inanmamaktan geçiyor
Evliliği toplumun dayattığı şekilde yaşamamaktan    Nedir ? bu dayatmalar
Erkeğin muhakkak kadından yaşça büyük olması,
Eğitim seviyesinin erkeğin lehine ya da en azından eşit olması bunların sadece 2 si       
Olmaz yürümez diyor toplum    ErKEk yaşÇA büyük olmaalı ki, "hot " dediğinde oturmalı kadın    yada yumuşatıyorlar;
_---
Efendim kadın erkek ten önce çöktüğü için (hani doğum filan)küçük olmalıymış yaşı    
Eğitimde de böyle     Kadın çok okumuşu bilmiş olurmuş,evde kalmakmış laykı    
EşiM benDEN 2 YAŞ BÜYÜK: Ne "hot" dememe gerek kaldı 17 senede,ne de benden önce çöktü    
YIlLAr içinde bEN yaşlandıKÇA o gençLEŞTİ,
----Ooooo CAN BEy kapmışsınız çıtırı' espirilerine muhatap dahi oldum :38:38
EşiM 3 ÜNİVersiTE bitirDİ :bEN 1 TAneyi 9 yılda zor bitirdim :65:56
Ne o bana bilmişlik tasladı, ne de ben ona ezik baktım   Kulağa gelen müzik tekse de ,onu oluşturan notalar farklıdır der HALİL CİBRAN    
BUNU unutMADIk bİZ 
Ben konuşurken o dinledi,ben dinlerken o konuştu 17 sene 
O öfkeliyken ben, ben öfkeliyken o "haklısın bitanem"  dedik
Öfke bitip fırtınalar durulduğunda"ama bi de böyle düşün" de dedik fikrimizi savunurken  
Farkıl insanlar olarak görmedik birbirimizi,aynı amaç için savaşan neferlerdik bu hayatta   
Asla bilmedik ne kadar para kazandığımızı, ortak cüzdanımızdan erektiği kadar aldık   
Ne kadar çalarsa çalsın masanın üstündeki telefon , kim bu saatte arayan karşı cins diye sorgulamadık da ama     
Sevginin en büyük dostuydu bizim için 'GÜveN'   VE güvenin ardında saklanmış bir'SAYGI' vardı daima    
Ne kavgalar ne badireler atlattık 17 sen e  
Eeeee ülkeler neler gördü,biz çekirdek aile mi sütliman yaşayacaktık   
Bir gün öyle girdikki birbirimize,Ben ilk kez odamın dışında yattım bi gece,misafir odasında     
Gece yarısı kapı açıldı Eşim:
----Ne yapıyorsun burada? diye sordu kapının eşiğinden,"Uyuyorum" dedim Buz GİBi bir sesle     Gitti, gelmesi 1 dk almıştı elinde yastıkla   "Kay yana"dedi daracık yatakta "Ne yapıyorsun"dediğimde"Benim yerim senin yanın,sen gelmezsen ben gelirim" dedi 
ANladıM Kİ o gece,en uzun kavgamız yat saatine kadar sürecek,,,,,
VE bence doğrusu da bu
öZEN GÖsterdik o günden sonra , evin her yerinde kavga ettik, yatak odamız hariç
Kırsakta zaman zaman kalplarimizi ,asla kin tutmadık birbirimize   
Toplum kurallarıyla oynasaydık bu oyun u belki 41 çift olacaktık o listede   
AMA oyunun kurallarını biz koyduk    Nede olsa bizim oyunumuzdu oynanan   
EVlilİK: hEsapsız içine dalınması gereken bir oyun bence     
Toplum kurallarını tıkayarak hem de    Ne benim ,nede bizim sözlerimizle   
SAdecE gönlümüzden geçtiĞİnCE      
Dediği gibi ATAOĞUL BERHAM ın
Yaşadınmı büyük yaşayacaksın,ırmaklara ,göğe, bütün evrene karışırcasına ÇüNKÜ ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır VE hayat,sunulmuş bir armağandır insan a
SeVmek İÇİN GÜZEle Mİ BakMAlı?
Çirkin bİR tenDE , GüzeL BİR ruH
KALBİ BAĞLAYAMAZ MI???????:notworthy:
|
|
|
|