05-26-2008
|
|
VANDETTA
|
Hayata Dair

Sırtı Yırtık Ve Yamalı Düşlerdeyim  Çaresizim Ama Hala Düş Kurabiliyorum  Akşam'ı Düşünüyorum  Gelmesini İstemediğim Karanlığı  Ellerim Üşüyor,Bitap Haldeyim Ama Evdeki Açları Düşünecek Kadar Ayaktayım  Düşlerin İçinde Kaybolmuşum Ama Düşlere Esir Olmamışım  

Elleri Yorgun  Yürek Yorgun  Kalem Yorgun  Son Haddinde Haykırış İçindeler Sanki  Yılların Verdiği Yük,Hayatın Öğrettiği Ezilmişlik  Çizgiler,Çatlaklar,Kirler  

Geleceğe Dair Çileyi Sezer Gibiyim  Umudum Yokta Gelecekten Artık  Sarılacak Bir Anne,Yaslanacak Bir Duvar Arıyorum  Neye Sarıldığım Ya Da Yaslandığım Önemli Değil  Çilem Kısa Sürsün Yeter  

Söz Mü Söylenir Buna  Gözde Ki Hissizlik Yetiyor Ağlamaya  Ya Da Sayılabilen KAburga Kemikleri

Biz Yemediklerimizi Atarken Çöp'e Şuursuzca,O Küçücük Çocuk 3 Öğün Karnını Doyuruyor O Attıklarımızla  Abd'de Sadece Bir Vilayette Çöp'e Atılan Yemek Bütün Afrikayı Doyuracak Büyüklükte  Asıl Aç Olan Biziz  Ama Gözümüz Aç  

Çıplak Ayaklarınla Bombadan Ne Kadar Kaçabilirsin Ki Ey Çocuk  Bil Ki Allak(c c ) Hep Yanında  

Çileye Sor Sevdamı Ey Çile! Bakışlarda Ki Masumluk Ve Boşluk  Ölümün Ne Olduğunu Bilmeyen Çocuklar  Belki Uyuyor Zannediyorlardır Yatan Arkadaşlarını  

İnsanlık Uyansın Diye  Uçan Kuşlara Dert Verdi Allah  İnsanlar Anlasın Da Doğru Yola Gelsin Diye  Anlayana Tabi  

Dua etmekten aciz üşeli yüreğimiz,dua edenlere hasret kaldı gözlerimiz

|
|
|