05-26-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...
Bu ülkede birileri kendi kendilerine tehdit edici nedenler oluşturur,sonrada bu nedenlerle olaylarla alakası olmayan milleti mahkum eder,adamın biri hayatında bir kez olsun alnını sejdeye koymamıştır belki,ama sonradan çıkar din hakkında nutuk çeker,otel odolarında kırmızı damgalı güreş filmi izleyipte adına'ilahiyatçı'denen ne olduğu belirsiz kişileri referans gösterir
Bu arkadaşda diyorki'çek elini bu değerlerimizden'nedir o değer,dini inanışın gerektirdiği başörtüsü,sen o pis elini uzatıp inançlarından dolayı milleti en tabi hakkı olan eğitimden mahrum ediyorsun bunda sorun yok,okumak isteyenlerin önünün açılması için icra edilen bir yasayı yok sayıyor,yasaya aykırı hareket edenleri savunuyor sonrada ben bürokratım diyorsun eee buda senin güzelliğini meydana çıkarıyor
Ne imiş bunlardan önce iş imkanı sağla diyor yeminli siyasetçimiz,be adam,bugün bi işyerine iş başvurusunda bulunduğun zaman,firma sahibi diyor ki 'ne mezunusun'sen önceden gençlerin iyi bir kariyer için almaları gereken eğitimi baştan asparagas nedenlerle engelle sonrada deki'iş imkanı sağla'bu ne iki yüzlülüktür!  
Bu nasıl bir devirdirki geleceğin teslim edileceği gençlik okumasın diye siyasetçiler milletin elinden eğitim haklarını alıyor,yazık bizeki bu Kominist millet hayali kuranları o mevkilerde oturtuyoruz
|
|
|