Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...

Eski 05-26-2008   #3
[KAPLAN]

Cevap : Bu Millet Dinini Senden mi Öğrenecek...

Aslında ailemizde siyasi konular hakkında genelde konuşmaktan kaçınıyorum, yanlış anlaşılabileceğim düşüncesiyle Yine siyasetin değerlerine pek girmeden, bu konuyu biraz irdelemek istiyorum

En çok üzüldüğüm konuların başında, Atamızın isminin böylesine sürekli ve gereksiz yere anılması geliyor Atatürk hiçbir zaman, kültürünüzden soyutlaşın, benliğinizi kaybedin dememiştir Ancak şu zamana kadar kültürümüzü koruma adına ne yaptık, koca bir hiçten başka ! Ne partiler geldi geçti birçoğu bunu önemsemedi Kısaca Atatürk'ün öğütlerini yok sayıp, sonra işine gelince Atamızı zırf olarak kullanıp manasızca konuşanlara tanık olmak, onların değil aksine benim yüzümü kızartıyor Bunların bu mevkilerde ne işi var diye soruyorum kendime şuursuzca Biz ne yaptık da, bu ülke böylelerin eline düştü diye utanıyor, sıkılıyorum

Gençlerimiz uyanıyor cümlesine ise ben sadece tebessüm edebilirim Gençlerimize zehri kendi ellerimizle veriyoruz, sonra da açıklama yapıyoruz "Gençlerimiz uyanıyor" Affedersiniz ama bu uyanışın anlamı nedir ? Gençlerimiz ahlaki değerlerine önem mi vermeye başladı; yoksa diline, kültürüne, kısaca benliğine artık daha mı bağlı? Ülkesini mi düşünüyor ? İleriye dönük anlamlı, faydalı hedeflerimi var ? Gençlerimiz bunlardan hangisini önemsemeye başladı da, sen böyle bir açıklama yapabiliyorsun ve sen gençlerimizi bu konularda bilinçlendirmek için ne yaptın ! Yazık, çok yazık !

Söylediklerimle bu konuyu hedef alıyormuş gibi görünmek istemem, yanlış anlaşılmasın Sadece konuyla biraz parelel, günümüz siyasetçilerini kısaca bir irdelemek istedim

Saygılarımla

Güne öncelikle sizin haberlerinizle başlıyorum Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Su Perisi

Alıntı Yaparak Cevapla