Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Eski 05-23-2008   #3
[KAPLAN]

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Colman iddialı geldi!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'un yeni transferi Gustavo Colman İstanbul'a geldi ve ilk ayak bastığı dakikalarda iddialı açıklamalara imza attı! Yanal'ın transferinde etkikli olduğunu ifade eden yıldız futbolcu; "Burada çok şeyleri değiştireceğimi düşünüyorum" dedi

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiği Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile birlikte İstanbul'a geldi Arjantinli oyuncuyu Atatürk Havalimanı'ndan bir grup bordo-mavili taraftar karşıladı

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colman, Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok şeyler kazanacağımı ve çok şeyleri değiştireceğimi düşünüyorum Başarılı olacağıma inanıyorum Kazanmak için ve şampiyon olmak için çalışacağım Daha önce Türkiye ile ve Türk futboluyla ilgili fazla bilgim yoktu Ama Türkiye'yi birazcık biliyorum Trabzonspor'un Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyorum" dedi

Ersun Yanal'ın transferinde çok büyük etkisinin olduğunu kaydeden Gustavo Colman, "Trabzonspor'un çok iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum Yeni takımında çok iyi işler çıkartacağıma inanıyorum" diye konuştu

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ise Colman'ın transferinde çıkan pürüzlerin Colman'dan kaynaklanmadığını ifade ederek, "Arjantin'deki eski kulübünden kaynaklanan bir sorun vardı Bu sorunun halledilmesi için biz araya girdik ve yardımcı olduk İki, iki buçuk aylık bir süreçten sonra hocamızın ve yönetim kurulumuzun arzu ettiği transferi gerçekleştirdik Colman, bizim belirlediğimiz transfer listesindeki 3-4 oyuncudan olmazsa olmazlarından biriydi O yüzden bu transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz Hocamız şu an çok mutlu Yaptığımız pazarlığı yakından takip etti Pazarlıkta zorlandık ama yönetim kurulumuz ve başkanımızın bize verdiği bir görevdi Biz de yapmak için taraftarımızı memnun etmek için elimizden geleni yaptık Transferin mutlu sonla bitmesinden biz de mutlu olduk Pazarlıkta sorun olmadı Biz sadece iki takım arasındaki sorunu hallettik Belçika takımı, Arjantin takımına bir miktar para verdi Biz de bu konuda yardımcı olduk" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla