05-17-2008
|
|
gülgüzeli
|
Bitsin Bu Haykırış Geceleri...
İşte 
Sensiz geçirdiğim bir gece daha oluyor İçimde yine hüzün, yine yalnızlığın buruk acısı, yine büyük özlemin içimi kemiriyor bu gecede
İstemiyorum gece olmasını 
Korkuyorum sensiz karanlıktan, her geceki gibi yine sensiz hayallerim, yine bu ızdırap, yine bu yüreğimin çığlığı, yine bu derin çığ  
Ne zaman son bulacak bu bekleyiş, ne zaman bitecek bu isyan 
Sevmiyorum geceleri 
Bu ıssız sokaklar yalnızlığımı kamçılıyor, sensizliği yaşatıyor bana Ürkek bir çocuk gibi kapkara gökyüzüne bakıyorum endişeyle, durduramıyorum bu ızdırabı, üşüyor yüreğim sensizlikten
Nefret ediyorum gecelerden  
Öylece bakıyorum bomboş gözlerle etrafa, yoksun yine  Rüzgar esiyor delice, saçlarımla oyun oynuyor, yüzüme vuruyor bir tokat gibi gecenin ayazı
Olmasın artık gece 
Bilmeyim günlerin nasıl geçtiğini, özlemi yaşamasın bedenim Gözlerim görmesin karanlığı, hissetmeyim sensizliğin nasıl bir duygu olduğunu
Bıktım gecelerden  
Beynimi yiyip bitiren bu hasret yazılarını yazmayım artık, yokluğunu anlatmayım karanlığa, paylaşmasın benimle gece sensizlik hüzünlerimi
Son bulsun geceler  
Yerden yere vuruyor bu keder beni, kelepçeler takılmış kalbime suçlu gibi, kıpırdayamıyorum nefes alamıyorum, konuşamıyorum Kaskatıyım, taş gibiyim, öylece donuğum Bekliyorum saatlerin geçmesini bu isyanın son bulmasını 
Sabah olsun artık, bitsin bu haykırış geceleri  
alıntı