04-29-2008
|
|
kınık
|
Cevap : Ülkücü Hareket ve Başörtüsü
Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi
'Başörtüsü siyasi bir rant malzemesi olmamalıdır'la başlayıpta,her'başörtüsü'kelimesinin ardına ülkücü gençler olarak kendinizi taktim etmeniz fazlasıyla çelişki olmuş!  Oysa başörtüsünü 'sudenaz' olarak yani bir birey olarak savunsaydınız,dah hoş olacaktı
Şu bir gerçektirki,MHP merhum Türkeş'in vefatıyla misyonunu fazlasıyla kaybetmiştir,Apo denen köpeği asmak için iktidara geldiler,bakanlar kurulunda,idam yasasının meclise sunulmasını engelliyebilecekken bunu yapmadılar,sonrada mecliste idamın kaldırılması yasasına red oyu verdik diye kendilerini aklamaya çalıştılar,lakin bunu kimse yemedi!  
Bence MHP Bahçeli ile oy verilmeyi hak etmiyor   
Tesettür ve başörtüsü konusu gerçekten çok hassas bir nokta,yıllardır siyasi malzeme konusu oldu,bundan önce üzücü olansa bayanların tesettür anlayışı
Geçen gün bir bayan arkadaşı gördüm,başında başörtüsü,ne güzel,lakin altında da dar bi pantolon vardı,hatları olduğu gibi meydanda,bunların tesettürle alakası olmadığı gibi,tesettürle de alaydır,tesettüre karşı olanların eline verilen bir kozdur
Tesettür;
Vücut hatlarını belli etmiyorsa tesettürdür,yoksa hiçbir anlamı yoktur
Anlatmak istediğinizi anladım sudenaz,MHP'yi eleştirdim diye belki kızacaksınız ama,söylediklerimin doğruluk payı çok fazla  
|
sana aynen katılıyorum kardaş mhp bu oyları hak etmıyor
|
|
|