04-26-2008
|
|
hayalet
|
Cevap : Gül..Gülüm.. 'gülgüzeli için'
Denedim 
Hem de defalarca 
Sana ait ne varsa yüreğimden bedenimden,
belleğimden silmeyi denedim
Beceremedim işte 
Olmadı
Soluklarım yarıda kaldı hep Çıkarmamak atmamak silememek adına sana ait her şeyi, uyduruk sebeplerle avuttum kendimi Kutsi aşk-ı ankebut gibiydi sanki yaşananlar Ne kadar uzağımda olursan ol seni görmesem dokunamasam ve sen bilmesen bile,her gün her saniye mesafelere aldırmaksızın görünmez ağlarla seni kendime bağlıyorum hem de sımsıkı 
Gittin gideli makam-ı segah yoldaşım oldu Bu aşkın şahidi melekler bir bir köşelerine çekildi Kamer elini ayağını çekti üzerimden Gecenin sağırlığı günün çığlıklarıyla hemhal olurken senin koynun diye ecelin koynuna uzandığımda, ötelerden sessizce gel diyordun bana 
Gel 
Ruhum avuçlarının içinde
Sonrası 
Sonrası malum
Yine ayrılığın tesbihi çekiliyor yüreğimin başköşesinde Onca denizler geçtik ne ummanlar gördük seninle  Bir yudum suda boğulmak var mıydı böyle? Baharın orta yerinde zemheriye sevdalanmak var mıydı?  
Bu aşk, aşk kalemimi kırdı benim Karanlık düştü yüreğime Mecalim kalmadı
Dibe vurdu çürümüş yüreğim
Gecenin son deminde, son gecenin külleriyle bir başıma kalınca anlıyorum 
Gittin 
Ve gelmeyeceksin bir daha
Ben geldim, sana geldim demeyeceksin Kavga etmeyeceksin, didişmeyeceksin benle olur olmaz şeyler için
Ağlamayacaksın kollarımda Nefes almayacaksın
Paylaşmayacaksın hüzünlü bir şarkıyı Üzerimi örtmeyecek, ısıtmayacaksın ellerinle ellerimi
Sevmeyeceksin bir daha beni biliyorum Ama unutmayacaksın da  
Unutamayacaksın
Ruhundaki fırtınayı dindiremeyeceksin Karanlık düşecek gönlünün ziyasına Ne zaman ay geceye tutulsa, tutulup kalacaksın maziye
Ne varsa düne ait bir bir yakmak isteyeceksin 
Ellerin titreyecek vazgeçeceksin  Sonra sevmemek başka, unutmak bambaşka diyeceksin Unutamadığın sürece, sevdiğini bile bile,kendini kandıracaksın
İllaki vazgeçtim diye haber göndereceksin uzaklara Haber bekleyeceksin sonra nerde nasıl, napıyor diye?
Sonra bir bir düşüneceksin ona ait ne varsa Oturup ağlayacaksın Gözyaşların geceyi yakacak ve intikam alırcasına gece seni
Seni kendimden biliyorum 
Hem duam hem bedduamsın Hem çarem hem çaresizliğim Hem ümidim hem ümitsizliğim Hem tam anlayamayanım hem tamamlayanımsın
Seni kendimden biliyorum Sen benim üç noktamsın  (hayal/ yalan/ ölüm)
seni kendimden biliyorum
inkar edeceksin yanlızlığı (mı)
içindeki çığlıkları sadece kendin dinledin sanacaksın
bilmeden o çığlığın bana ulaştığını
çözmeye çalıştıkça karışacak seni bana bağlayan düğüm
seni kendimden biliyorum
bensin sen tıpkı benim sen olduğum kadar bensin
bendesin   
hiç bitmeyecek hikayemsin !!
alıntı
|