Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Dinine Bağlı Bir Lider;Atatürk

Eski 04-26-2008   #5
JOKER
icon111

Cevap : Dinine Bağlı Bir Lider;Atatürk

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Şu oltayı çekeyim,bu kadar kolay olacağını sanmamıştım!

Bir yazınızda başbakanın hutbede ne işi olduğunu söylemiştiniz,her ne radar amacım başbakanın hutbe okuması gerektiğini ima etmek dahi olmasa bile

O yüzden yazıda sırf sizin için kırmızıya boyadığım kesimlerden birine dikkatinizi çekeyim,zira Atatürkçü olduğunu iddia eden siz ne kadar Atatürkçüsünüz anlıyalım

hoca sana gülüyom sadece yaa bide bana sazan muamelesi yapıyon kafana göre sen sevineceksen öle zannetmeye devam et yeterki sen mutlu ol :D

sen önce neyi savunduğunu kafanda netleştir ondan sonra gel tartışalım yoksa bocalıyorsun dağılıyorsun saçmalıyorsun

benim sana dinarlığımı kanıtlama gibi bir sorumluluğum yok çabamda yok ben ne olduğumu söylüyorum açıkca Atatürk genciyim diye

sende aynı yerlerde dolanmaya devam ediyon diktatörlüğe karşıyım diyorsun özgürlükçüyüm diyorsun demokrasi diyorsun işine gelince

din dersi zorunlu
alevilerin dışlanması vs konuları

bu konulara gelince baş diktatör kesiliyon sen kendinle çelişiyon bir kere kafan net değil sana bişileri savunması öğretmişler ama neden ve nasıl olduğunu öğretmemişler körü körüne gidiyorsun sorgulamıyorsun o yüzdende aynı yerde dönüp duruyon senle karşılıklı tartışmaya başlayalı 1 ton yazı yazdım bilgi verdim ama sen hep aynı yerde takıldın bu da senin bilgilerin sabit ve tartışmaya açık olmadığını gösterir

ben söylediğim lafların hep arkasındayım ne diyorsak o kıvırma yok senin gibi bu partinin icraatlarını savunmuyom deyip o partinin avukatlığını yapmıyorum ben hiç bir partinin avukatlığını yapmıyorum bir birey vatandaş olarak ülkemin sorunlarını tartışıyorum olaylara senin gibi taraflı değil objektif bakıyorum aramızdaki farkda bu zaten

ben tartıştığım insanların bilgili hertürlü tartışmaya açık uygar çağdaş esnek olmasını isterim ki güzel bir tartışma olsun

hoca sizinle tartışmalarımda gördüğüm kadarıyla bu saydıım bir çok özelliğin sizde olmadığını gördüm

bu yüzden bundan sonra sizin yazdığınız konulara yorum yazmamaya karar verdim

size hayatta başarılar dilerim

Why so serious?

JOKER