Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Eski 04-25-2008   #9
VANDETTA

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

:D valla hoca sende artık zevk vermiyon taa en başta dediğim gibi bir yerde dönüyon daire çiziyon ama hep aynı yersesin malesef

Anlama yetin bu kadar arkadaşım napalım,birşeyi on defa söylemek gerekiyor

sana o kadar açıklama yaptım sen gitmişin yine başörtüsünde odaklanmışın valla sıkıldım aynı şeyleri söylemekten

Dinin gerekliliğini sizin gibi neye karşı olduğunu bilmeyen zevat,TC karşıtı bir eylem gibi görüyorsa burası sıkılacak değil düşünülecek bir noktadır,ben burda AKP'yi savunmadığımı daha öncede belirttim,benim için önemli olan antilaik kesimin dine olan tahammülsüzlüğü

tamamen yalan gerçek dışı bir cümle şehit anaları başörtülü diye alınmazmış sadece çuval karaçarşaf ve şimge türban takanlar alınmaz başını normal boyun altından bağlayan herkes alınır bizzat şahidim

Söyleyinde başını çene altından bağladıktan sonra amuda kalkıp girsinler içeri daha egzantrik olur,bunu bağladıktan sonra ha başının üstünden ha çene altından bağlamışsın ne farkeder,dayatma olduktan sonra adama derlerki;bu ne perhiz bune lahana turşusu

imam hatiplilere gelince bu okullar adı üzerinde imam ve hatip yetiştirir amacı budur bunun dışına çıkarsan amacından sapar imam hatipli mühendis olmaz doktor olmaz öğretmen olacaksa din öğretmeni olur ama valla şuan yapmadıkları meslek kalmadı memleketin zaten en çok din hocasına ihtiyacı var diğerleri olmasada olur demi

Ne alakaya maydonozdur bu şimdi,imam hatipli normal liselilerle aynı dersi alıyor,fazladan arapça ve Kuran-ı Kerim dersi olıyorlar,üniveristedeki puan adaletsizliği olmasa mimarda olurlar teknisyende

şimdi gelelim özgürlüklere madem çok özgürsün bu ülkede aleviler var hristiyanlar var museviler var kürtler lazlar çerkezler var hepsi türkiye cumhuriyeti vatandaşı

benim nufus cüzdanıma bana sormadan islam yazıyorlar nerde özgürlük

Müslümanlık kimliğinizden bu kadar rahatsızsanız,bundan rahata ermeniz bi mahkeme kararına bakar,gidin oraya atesitmi yahudimi ne yazdırmak istiyorsanız yazdırın sizi engelleyen mi var azizim

din dersleri zorunlu nerde özgürlük

Tabi dinini bilen bir toplum olmaktansa dinsiz yetişmek daha evla,oda sizin takdiriniz kimse karışamaz

DTP ye de kapatma davası açtılar nerde özgürlük

DTP vatana ihanet suçu işlemiş bir kuruluşla bağlantı içerisindedir,suçun sabit olduğu yerde ceza uygulanır,bunun özgürlükle ne alakası var,bildiğinizden değil laf olsun diye bu saçma örneği veriyorsunuz

alevi köyüne imam atanıyo nerde özgürlük
aleviler dışlanıyor yok sayılıyor nerde özgürlük

Alevileri dışlayan kimdir?

bunlarda sorun yok demii madem bu kadar özgürlükçü birisin bunlarıda savunman lazım

ama AB VE ABD nin desteklediği iktidara dava açıldı aman allahım nasıl olur dokunulmaz partiye dokundun bazılarının tekerine çomak soktun

Arkadaşım AKP'nin kapatılmak istenme nedeni traji komik,yolsuzluktan kapatma davası açılsın onaylayalım,görevi suistimalden açılsın onaylayalım,ama benim dini inanışımdan dolayı bu davayı açarsanız savunduğum AKP değil kapatma gerekçesi olarak öne sürdüğünüz dini inanış olur

bağımsız türk yargısı avrupadan abd den mi alacak emirleri kimi kapatacağını , sana göre uyar tabii diktatörlük maskesi altında avrupa ve amerika emirlerinin uydulanmasını savunuyon çünkü

İsrail güdümündeki Amerika istediği zamanda istediğini yapar,Amerika gerçekten AKP'nin kapatılmasını istemeseydi bunu engelelrdi,Eşref Bitlis Muaveniyet olaylarını gerçekleştirenlerin gücü bunada yeterAnlayana

bana karşı yorum yazacaksan arkadaşım aynı nakaratı çalmazsan sevinirim sıkıldım çünkü

bildiğin başka bişi varsa paylaş bizde

Bu kaçış yolumudur yoksa alıntımıdır