04-24-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya
Hee yani başörtüsü T C temeline yerleştirilmiş bir dnamittir öyle mi?
Ne hazindirki bu ülkede başörtülü bir vatandaşın verdiği vergi ile okul yapılır,köprü yapılır,savunma ve saldırı amaçlı silah alınır,yetmez,başörtülü analarımız ciğerleri evletalrını vatan uğruna şehit verir sonrada şehitleri anma gecesine başörtüsünden dolayı alınmaz,buda yetmez başötüsünden dolayı tehdit olarak algılanır,engizisyon mahkemelerini aratmayacak hukuksuz bir kararla en doğal hakları olan 'eğitim'sisteminden yararlanamazlar yaşasın taşdevri yolunda yasakçı zihniyet,zihniyet demişken,siz burda ampulde ALLAH yazısı arayan karanlık zihniyeti savunurken(hemde ALLAH sanki korkunç bir şeymiş gibi haşa  )ben T C sınırları içerisinde yaşayan herbireyin 'özgürlük hakkını savunuyorum,durum bu iken imam hatip mezunlarınıda vatan haini gibi lanse edip din devletine giden yolda bir süreç olarak görmeniz abes olmuş Ataması yapılmayan arkadaşlarınız iyiki atanmamış demiyorum sadece harvırt üniversitesindemi eğitim aldı sorusunu sorma gereksinimi duyuyorum,imam hatipliden daha üstün ne eğitim aldılarki imam hatiplilerin önünde yer alsınlar
Gönül isterdili yeterli kadro olsada hem sizin arkadaşlarınız hemde imam hatipliler iş başı yapabilseler
60bin imam hatipli sayısını yeteri kadar abartamamışsınız azizim o 1 milyar falandı uyarayım dedim!!!  
|
|
|