Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Eski 04-24-2008   #6
JOKER

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

:D sana sadece gülüyorum arkadaşım ben yine hiçbir parti ismi vermicem ama sen iktidar avukatlığına soyunmuşsun bir kere

o halde aynı davayı para üzerinden Atatürk resmini kaldıran CHP'ye,zamanın partisi DSP'yede açınki samimeyetiniz şekillensin

başbakanın sözlerini almış bana söylüyorsun komedi yaa :D

yazımı iyi okusan ben sadece şuanki iktidarı eleştirmiyorum ve oy verilecek partide olmadığını düşündüğümü belirtiyorum bunun yanında vatan hayini ülke satan iktidarlardan bahsediyorsak bırak 70 leri 55 lere in çok daha eskilere daha öncede belirtiğim gibi vahdettine kadar gider ki daha eskileri var ben osmanlı gibi yönetilmekten neden korkim ama son zamanları gibi değil osmanlı çok düzenli bir imparatorluktu ve çok şanlı bir geçmişe sahiptir osmanlıyla herzaman övünürüm peki osmanlı neden dağılmıştır yıkılmıştır tabiki siyasi ve ekonomik bir çok sebeple birlikte , bilim ve eğitimden geri kalmıştır neden çünkü medreselerde din eğitimi ağırlıktadır kadı ların kararları kesindir tartışılmaz yani dini çağına göre yorumlayamamıştır o günah bu cayiz değil bu yasak dersen nasıl gelişip avrupa devletleriyle yarışacaksın osmanlı işgal altındayken şeyhülislamların ingiltere mandasını savunan fetvalarınıda biliriz biz rahat ol hoca tarih bilgim gerçekten çok iyidir Atatürk olmasaydı ne olacaktı peki şimdiki iktidar bir atatürk düşmanlığıdır pompalıyor altdan altdan acaba atatürk olmasa kendi ne olacaktı yada olacakmıydı bu kadar nankör olunmaz bir türk tarihini iyi bilmeli tekke ve zaviyecilerin kurtuluş savaşında halkı askere gitmesi yönünde öğütlediklerinide biliriz ama savaştada bayram namazını kılıp hep beraber ölüme gidenleride biliriz
önce vatan olmazsa dini ne yapacan nerde yaşayacan dinini

Sürekli aynı nakarat,'TC din devleti olmayacaktır'yav kendiniz soruyor kendiniz cevaplandırıyorsunuz,din devletine giden bir icraati buraya yazarmısın arkadaşım!

demişsin arkadaşım türbanı üniversitelerde serbest bırakmaya çalışması, 60 bin imam hatipli atandı benim öğretmen arkladaşlarım bekliyo hala, köşke ilk defa türban girdi millet vekilinin biri kamudada serbest olsun dedi azından kaçırdı :D, yakında atatürk resimleri meclisten kaldırılacak ab ye uyum ,

ben dindar iktidarım maskesi altında ülkenin satılması hoşuma gitmiyor sen diceksin hangi hükümet satmadı dediğim gibi ben o yada bu partiyi savunmuyorum savunuyormuşum gibi ad vererek yorum yapma ben ad vermiyorum çünkü

ben ATATÜRK gençiyim cemaat evlerinde kötülenen ama o olmasaydı hiçbirimizin olamayacağı bizi bağnaz yobaz düşüncelerden emperyalist ülkelerden kurtaran GAZİ MUSTAFA KEMAL GENCİYİM ve çağdaş uygar ve laik bir ülke istiyorum hangi iktidar olursa olsun suni gündemler yaratarak bu ülkenin pazarlanmasını istemiyorum benim derdim bu arkadaşım

senin dersin başka oda senin görüşün

Why so serious?

JOKER