Konu
:
Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya
04-22-2008
#
4
JOKER
Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya
arkadaşım öncelikle ben hiçbir parti adı kullanmıyorum ve savunmuyorum açıkcası şuanda oy vermeye değer bir partide olduğunu düşünmüyorum
ben olaylara global küresel ölçekte bakıyom sen hala çarşaftasın yok şu parti şunu yapmış küçük çıkarlar bunlar kimseye bişi kazandırmaz hala aynı yere takılıp dönüyonn yani türban serbest olsa herşey güllük gülistanlık olacak demii bütün sorunlar bitecek işsizlik bitecek ekonomi düzelecek avrupaya amerikaya taviz verilmicek gizli anlaşmalar yapılmıcak ülke bölünmeye çalışılmıyacak amerikan üsleri kapanacak :D
bir yere takılmış dönüyon başörtüsü türkiye gerçeğidir isteyende takar kimse sokakta başörtülü birine neden takıyon demiyoo ama bu devlet kurulurken koyulan kurallar var herkesin uyması gereken
türkiye cumhuriyeti din devleti değil cumhuriyetle yönetiliyoo kamu alanlarında yasak bu kadar basit devamlı aynı şeyleri söylemekten sıkıldım artık yeniliklere reformlara çok açık biriyim ama cumhuriyetin temel ilkelerine dokunamazsın o zaman rejim değişir, ha zaten onu istiyorum diyorsan ki öle görüküyo ona bişi diyemem oda senin görüşün
ama şuanki iktidar değilde dini siyasete alet etmeyen bir iktidar başörtüsünü serbest bıraksaydı bu kadar tepki almazdı emin ol
türkiye tarihinde görmediği özelleştirmeyi iktidar sayesinde gördü sata sata bişide kalmadı eee dış borç 400 milyar dolar işsizlik rekor seviyede
ab ve abd iktidarı destekliyor abd türkide cumhuriyet istemiyor zaten ılımlı islam istiyor
ingiltere himayesindeki vahdettin gibi resmen aktörler aynı tarih tekerrür ediyoo
böle şeyleri görünce insan üzülüyor tabiki en çok üzende ülkemin insanlarının böyle siyaset malzemesi yapılan suni gündemlerle oyalanıp resmin tamamını görmemeleri yaklaşan tehlikeleri farketmemeleri yazık
inşallah daha iyi günler olur ülkemde
Kullanıcının Profilini Göster
JOKER Kullanıcısının Web Sitesi
JOKER tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul