Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Eski 04-22-2008   #3
VANDETTA

Cevap : Niyet Ettim CEHAPE İktidarı İçin PAK Partiyi Kapatmaya

Arkadaşım,AKP'nin bazı icraatlerini onaylamadığımı birçok yerde olduğu gibi buradada belirtmiştim,olayı başka yerlere çekip
'çıkmaz'ınızdan kurtulma çabaları içerisine girmeyin
Bu ülkede CEHAPE seçim otobüslerinde başörtülü byan resimleriyle oy bezirganlığı yapar,sonrasında başörtüsünü TC'nin temel ilkelerine karşı bir tehdit görür,ve bazı saf arkadaşlarımızda bunu destekler
Biraz geriye dönüp tarihinizi okusanız,neye karşı olduğunuzu anlarsınız,size bir çok kez yazdım anlamadınız,sizin için olayı görselleştirelim de belki anlarsınız,gerçi resimlerin boya kalemleriyle boyanacak bir tarafı yok ama,belki yinede hoşunuza gider;

Kurtuluş savaşı sırasında cepheye mermi imalat eden eli öpülesice bahtiyar analarımız,bu resim size bir şey ifade etmiyecek biliyorum,ama yinede şu soruyu sorayım;

_Bugün bu annelerimiz gelse ve en doğal hakları olan eğitimi haklarını almak istese bunu alamayacaklar,hemde hiçbir hukuki dayanağı olmadan,vatanın kurtuluşunda emeği olanlar kedni vatanlarında hükümsüz,bu durum sizi rahatsız etmiyor mu?

Arkadaşım her iki seçimdede AKP'ye oy vermedim,ama gelecek seçimlerde oyum AKP'nin neden mi?
-Çünkü halk hiç bu kadar siyasi kararından dolayı embesil yerine konup hiçe sayılmadıSırf bu diktatörlere inat