Konu
:
Karamanlı Kız Öğrenci Bir Haftadır Kayıp...
Yalnız Mesajı Göster
04-14-2008
#
1
su perisi
Karaman'da 7 Nisanda okuldan eve dönmeyen ilköğretim 8
sınıf öğrencisi 14 yaşındaki M
C'den haber alınamadığı bildirildi
İsfendiyar C, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaman merkezde bir ilköğretim okulunun 8
sınıfına giden kızının 19 Martta okula gitmek için evden ayrıldığını ve geri dönmediğini anlattı
Yapılan araştırmalara rağmen bulamadıkları kızından 3 gün sonra bir telefon geldiğini ifade eden İsfendiyar C, daha sonra yaşadıklarını şöyle özetledi:
''Telefonda zor durumda olduğunu ve kendisini öldüreceklerini söyledi
Bir süre sonra kızım, kendi ifadesine göre, kendisini kaçıran 3 kişinin yanından bir fırsatını bularak kaçtığını söyleyerek eve geldi
Üstü başı perişan vücudunda darp izleri yüzünde çizikler vardı
Karakolda verdiği ifadesinde, kendisini 3 kişinin kaçırdığını bu kişilerin kendisine (ağabeyden emir bekliyoruz, uslu olursan sana bir şey olmayacak) dediklerini anlattı
Kızım bu olaydan sonra okula gitmek istemedi
''
Baba C, kızının okula devamsızlığının artması üzerine Milli Eğitim İl Müdürlüğü yetkililerinin yardımlarıyla kızını evlerine daha yakın başka bir okula gönderdiğini söyledi
Okula 4 Nisanda başlayan kızlarının 7 Nisan günü evden ayrıldıktan sonra geri dönmediğini belirten İsfendiyar C, şöyle devam etti:
''Dördüncü dersten sonra kızımı gören yok
Benim ve ailemin kimse ile düşmanlığı yok
Kızımın kötü yola düşürüleceğinden korkuyorum
Biz bildiğimiz her şeyi yetkililere anlattık
Kızım ısrarla okula gitmeyeceğini bu kişilerin kendisini kaçıracaklarından korktuğunu bize söylüyordu
Korktuğu başına geldi
Biz ailece perişanız
Kızımızı istiyoruz
''
Polis ise kendilerine kayıp başvurusu yapılan M
C'nin arandığını bildirdi