04-10-2008
|
|
JOKER
|
Cevap : Müslüman Bir Ülkede Başörtüsünün Yasak Olmasını Kim Açıklayacakkk...
Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi
Arkadaşım afedersiniz ama boş konuşuyorsunuz,T C Laiklikle yönetiliyor,Laiklik ilkelerini aldığımız ülkelerde dini kurallara herhangi bir engelleme yoktur!  
Bugün Türkiye'de Laiklik kullanılarak bir idoloji oluşturulmaya çalışılıyor durum budur,bugün laik olduğunu iddia edenlerin laiklikle alakası yoktur   
Ortadoğuda oluşturulmaya çalışılan şey,İsrail'i bizim güneydoğumuzuda içerisine alan bir coğrafyaya kadar yaymaktır,anlamadan konuşuyorsunuz demiştim tekrarlıyayım,ilk mesajımda AKP'nin birçok icraatini benimsemediğimi belirtmiştim zaten,ben burda parti savunmuyorum,savunduğum şey,halkın özgürlüklerinin vazgeçilemez olduğudur
Bu ülkede başörtülü vergi verir,kamu binasına giremez,ciğerini yetiştirir askere yollar,şehitlerin anma gecesine katılmak istediği takdirde engellenir   
Ben bir türlü tam bu noktayı anlıyamıyorum,bayandan korkan bu zihniyet bir erkek olarak benden nasıl korkmaz,ben o ünüversiteye o askeriyeye o kamu kurum vede kuruluşlara ellerimi sallaya sallaya giriyorum ya,bu ülkede kaçtane bayan başbakan gördünüzde bu kadar korkuyorsunuz,aynı zihniyeti taşıyan ben o başbakanlığa yada komuta zincirine ulaşabliyorum ya,ama sizinki engellemk değil güç yetirememek!!  
Son olarak son sözde Atatürk'ten olsun;
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir  
Buda günümüz cuntacıların sözü olsun;
Yaşasın saltanatımız,halk partimi seçti kapatırız dediğimizi yaparız  
Sonrada bu ülkede demokrasi var dersiniz,bu ülkede diktatörlük var azizim diktatörlük Gerisi fasa fiso 
|
valla hoca senin laflarında bana bomboş geliyoo sen bana laikliği kullanarak ideoloji oluşturuyon diyorsun bende sana din kullanılarak ideoloji oluşturuluyor diyorum
dini siyasete alet etmek yanlış bir kere herkesin dini kendine oy almak için kullanılıyor
yok ülkeyi diğer hükümetlerde satmış bana bu ülkeyi satmayan hükümet söle atatürkden sonra hepsini imzaladığı anlaşmalar var iktidara gelmeden önce 
şuansa türkiye hergün geriliyo bak biz bile burda çatışıyoz amaçta bu zaten kutuplaşma yaratmak 80 lerde sağ sol du şimdi laik dindar sadece isimler farklı akdeniz üniveristeisnde olaylar işaretlerin başlangıcı 
bazıları düğmeye bastı türkiyeyi karıştırıyor ben ülkemi seviyorum ve iyi yönetilmesini istiyorum ama insanların dini duygularını kullanarak iktidara gelen her fırsatta cumhuriyet rejimine laikliğe saldıran bir yönetim istemiyorum yok kızlar rahat gezemiyormuş bu iktidardan önce neden böyl sorunlar yoktuda bu iktidarda herkes birden başörtücü dindar oldu o duruma geldiki açık kadınlar dinsiz sayılacak nerdeyse bu kadar kamplaşma çok tehlikeli türbanın bu hale gelmesin en büyük sorumlusu iktidardır siyasi simge olarak kullanmasalardı bu kadar dallanıp budaklanmazdı 80 den önce türban serbesti ve hiç bir sorun yoktu neden bu kadar siyasi simge değildi biz kadınlardan korkmuyoruz sen sadece başörtüsü din olarak bakıyorsun ben devletin bekası olarak bakıyorum bu ülkenin demokrasiyle yönetilmemesi karışması işlerine gelen çok ülke var olay çok büyük ölçekte yanii biraz daha geniş bak derim tutturmuşsun özgürlük özgürlük ülken gidecek hala başörtüsündesin ben daha ne dim sana allah akıl fikişr versin 
bu arada
l önceki hükümetlerdeki gibi hersabah sayısını bile hatırlayamaycağım zamlarla kalk kardeşim azıcık onur olur insanda bunları buhakları verewnlere saygı duyar bukadarda sert olunmaz bi görüş hakkında
djiem konuşmalarına dikkat et hakaret etmeden yorum yap 
yapamıyorsanda yapma oke  
|
|
|