Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Müslüman Bir Ülkede Başörtüsünün Yasak Olmasını Kim Açıklayacakkk...

Eski 04-09-2008   #29
VANDETTA

Cevap : Müslüman Bir Ülkede Başörtüsünün Yasak Olmasını Kim Açıklayacakkk...

Alıntı:
Obstinate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
vandetta arkadaşım başbakan çıkıp hutbe okuyunca bilmem ne başbakan imam mı ya

bizi imamlarmı yönetiyoo şeriatmı bizim yönetim şeklimiz herkes işini yapsın
din insanlaın en hassas yeri adamlarda dini siyasette kullanıyor bütün millette doğru olan bu sanıyor halkımız uyanıyormuş valla gülesim geliyo bu laflara sana Atatürkün şu sözünü hatırlatırımTürkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz şuanki hükümet bunu amaçlıor ama anlayana iran gibi olmak istiyorsanız saygı duyarım
Azizim,anlamamışsınızki yorum yapıyorsunuz,sorduğunuz bu sorunun cevabını vede ne demek istediğimi ilk mesajımda yazdım,din yada dini söylemleri bir siyasinin ağzından duyan siz ve sizin gibilerin ağzında hep aynı nakarat,'şeriat' ne alakaya maydonozdur anlamış değilim,bu ülkede siyasiler dini inanışlarını açıklayamaz,yada belirtemez mi?Hee doğru siz Laik'siniz bunu yapanlar şeriatçı!

Malesef sizin bu isteğinizi Atatük bile yerine getiremedi,kralımız kusura bakmasınlar,zira Atatürk'ün dinle alakalı hatta Peygamber efendimizle ilgili olan sözleri hiçte az değil,doğru diyorsunuz Atatürk'de şeriatçıydı!

Adamlar dediğiniz,seçim otobüslerinde başörtülü bayanların resimleriyle oy bezirganlığı yapan,sonrasında başörtüsünü TC düşmanı olarak lanse eden CHP midir,yoksa başörtüsü sorununu çözeceğim diyen bir partiyi üst üste iki kez iktadara taşıyan halkın seçtiği AKP'midir?AKP'ise seçim halkın değilmidir,CHP ise kapatma davası neden CHP hakkında da açılmamaıştır
Halk mevzuuna hiç girmek istemiyorum sizin gibi zeki(!) insanların yanında AKP'ye oy verenlerin uykusu çok derindir,biliyorum!Burası anlayana

Bak azizim bu ülke neden bir Malezya'ya neden bir İran'a benzetilmek istenmektedir bilmiyorum,şuraya yazıyorum ki sizde bilmiyorsunuz!
Konu başörtüsü;
Başlayacak olursak,başörtüsü yabancı erkeklerin namahremi olan bayanlara bakmasını engellemek amacıyla,kadınların güzelliklerini gizlemsei için getirilmiş bir kuraldır,emirdir
Bu hakkını elde etmek isteyene İran yada Malezya örneğini verirseniz onlarda size Türkiye Doğu Çin mi,Komonist Rusya yada Ateistmi olsun diye sorar,olayı bu noktaya çekmeden konuyla ilgili yorum yapın
Başörtüsüne bir itirazınız yoksa,amenna yok varsa belirtin sizin için ne yapabileceğimize bakalım!