04-09-2008
|
|
gülgüzeli
|
Cevap : Ayrılık Üzerine Gerçek Bir Mektup
Sen papatyasın; çünkü papatya baharın gelişini sevgi çığlıklarıyla anlatır, güzeldir, dikeni dahi yoktur Savunmasızdır Onu koparmak kolay ama hayatta tutmak zordur Papatya narin bir güzele benzer, senin gibi Saçların onun göbeği gibi sarı, tenin yapragı kadar narin ve beyazdır Şimdi anladınmı sevdim sana neden “papatyam” dediğimi Ama ben neden bülbül gibi güle aşık olduğumu hala anlayamadım…
Benim en çok sevdiğim çiçek papatya dır  burda da çok güzel anlatılmış papatyanın güzelliği  
Hani diyorum bazen dönsen, hiçbirşey olmamış gibi devam etsek Sen beni arasan ve aşkım diye başlayan cümleler kursan Hayaller kursak yeniden, geceler boyu, gelecekle ilgili, hayallerini anlatsan bana, yapmak istediklerini ve yapamadıklarını Yeniden söylesen seni seviyorum diye, konuşacak şeyler bulamasak, yeniden, hepsini yeniden yaşasak desem, bana yeniden dönermisin sevdiğim…
Bence biten bitmiştir geri dönülmesi yani denenmiş bişeyin tekrar denenmesi hatadan başka bişey değildir(bence) sadece zaman kaybıdır ve daha çok acı verir
paylaşım içi teşekkürler sevgili gözyaşı emeğine sağlık arkadaşım