Konu
:
Kurubaklagilleri Sebzeyle Pişirerek Zenginleştirin
Yalnız Mesajı Göster
Kurubaklagilleri Sebzeyle Pişirerek Zenginleştirin
04-07-2008
#
1
mate
Kurubaklagilleri Sebzeyle Pişirerek Zenginleştirin
Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır
İyi pişirilmedikleri zaman gaz ve şişkinlik yaparlar
Bunları pişirmeden önce akşamdan suda bekletin ve bu suyu dökün
Kurubaklagiller genellikle etle pişiriliyor
Protein kaynağı oldukları için bunların etle tüketilmesine gerek yoktur
Kurubaklagiller etsiz pişirildikleri zaman da vücut için gerekli olan proteini karşılarlar
Sebze ile pişirildiklerinde ise, hem sebzeyi protein yönünden zenginleştirir, hem de C vitamini, demir ve kalsiyumun vücutta kullanılmasına yardım ederler
mate