Konu: Git
Yalnız Mesajı Göster

Git

Eski 04-07-2008   #1
gülgüzeli

Git

Az önce arayacaktım seniEllerim bana sormadan telefona gittiKalbim hızla çarpmaya başladıSildiğim numaran hala aklımdaÇevirdim numaranı tam arayacaktım durdumAklıma seni hayatımdan çıkardığım için bir daha aramayacağıma dair söz verdiğim geldiSildim telefondan numaranı(Aklımdan silebilsem birde!)

Şimdi kalbim nefretle çarpıyorSustu!İsmini sayıklamıyorda bana yaptığın kötülükleri anlatıyor kalbim(Canım çok yandı ve hiç haberin olmadıBen ağlarken senin güzel gözlerin gülüyorduSAHİ KAÇ YÜZÜN VAR SENİN?Hani ben ağlarken sen gülemezdin?)

Seni hatırlatan ne varsa attım(Resimlerini sildim ama hala hayalin gözlerimde)Hala biliyorum gözlerinin ne renk olduğunu

Seni seven kalbimi çıkarabilsem içimdenYa da seni çıkarabilsem kalbimden

Seninleyken kalbim esir almıştı ya beni şimdi mantığım benimleOnu sevme diyor!Çokda haklıSevilecek biri değilsinkiNefreti hak etmeyecek kadar küçük bir aşksın(Bütün bunlara seni inandırabildim,birde ben inanabilsem)

Bu hüzün ne zaman geçecek bilmiyorumNe zaman tamamen gideceksin benden?Seni tanıdığım güne lanet ettim ya,tamamen bittiğin günde bayram olacak benim için

Ne duruyorsun?Gitsene artıkGit!Git!Git(me)DurSöylenecek birşeyler daha vardır belki???Ya da neyseDaha fazla kırma kalbimiSenden kalan ne varsa al GİT!Haydi hoşçakal

SIR