Bilemezdik Ayrılacağımızı
ilk gördüğüm anda sana aşık oldum gözlerine baktığım da kendimi buldum tek bir engel vardı ben den cok uzaktaydın ama seni birtek seni içim de yaşattım bilemezdik severek ayrılacağımızı bilemezdik birbirimizden kopacağımızı ger dön desen hiç düşünmeden geri dönerim çünkü seni birtek seni canımdan cok severim istediğim istediğim tek şey sensin inan bana sevdiğm bir tek sensin sendin benim hayatıma anlam katan sendin yaşam nedenim ollan öyle bir girdin kalbime çıkmamak üzere yeleştin bu yüreğime ne kadar isterdim yanın da olmak sana sarılmak gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demeyi ne cok isterdim bir bilsen aylar yıllar gecti seni bekliyorum halla içim de bir umut taşıyorum güzel günleri sanki tekrar yaşayacağım seninle bilikte olup mutlu olcağım bilemezdik severek ayrılacağımızı bilemezdik birbirimizden kopacağımızı geri dun desen hiç düşün meden geri dunerim çünkü seni bir tek seni canımdan cok severim her zaman kalbim de taşıdım seni kimseler kimseler allamadı yerini olmadı senin kadar kimse sevmedi beni yıllardır seni bekliyorum hep bir umut taşıyordum içim de belki bir gün belki bir gün yeniden kaşılaşırız ve yeni bir sayfa acarız yarım kalan aşkımızı sonsuzadek yaşarız diye en sonun da en sonunda karşılaştık ve anladım ki sen de beni halla seviyorsun öyleyse öyleyse niye bekliyoruz bana geri dun de hiç düşünmem gelirim sevdiğm senden bir tek ışık bekliyorum bana geri dun bana geri dun ne olursun sevdiğm seni cok ama cok seviyorum hep sevdim ve hepte seveceğim onca acılar cektik direndik ama yinede yinede içimizde yaşatık sevgimizi baksana onca yıllar geçmiş ve biz halla yenilmemişiz bitanem haydi haydi sevgilim elini uazat bana korkma korkma hiç bir zaman bırakmam seni bir daha     ?
Barış Palan