Konu
:
Gökteki Mezarlar
Yalnız Mesajı Göster
Gökteki Mezarlar
03-28-2008
#
1
sudenaz
Gökteki Mezarlar
evet yanlış duymadınız gökteki mezarlar dedim bu olayı nihat hatipoğlundan dinlemiştim ve çok etkilenmiştim hatta dinlerken ailecek ağladık bile dilimin döndüğü kadar sizinlede paylaşmak istiyorum kadir gecesi günü peygamber efendimiz miraca çıktığında 4 tane mezar görür gökte daha sonra merak eder ve cebraile sormuş bu mezarlar kimindir ya cibril diye
cebrailde anlatmış o kişiler firavunun zamanında yaşayan bir aileymiş anne baba ve 2 çocuğu firavunun yanında çalışıyorlarmış ama müslümanlarmış bunu ne kadar açıklayamasalarda içten içe dinlerini yaşıyorlarmış bir gün kadın firavunun kızının saçını tararken tarak yere düşmüş ve kadın birden penik olup "LA İLAHE İLLALLAH"demiş bunu duyan firavunun kızı kadının üstüne gelrek ne dedin sen demiş kadın korkusundan bişey demedim küçük hanım demiş ama ne çare kız gidip babasına sölemiş böyle dedi baba diye bunu duyan firavun öfkesinden çılgına dönmüş kendi yanında çalışan birisinin allahın adını ağzına almasını tahammül edemiyormuş sadece kendi deil tüm ülke için geçerliymiş bu daha sonra kadını ve ailesini çağırmış yanına ve müslümanmısınız diye sormuş onalrda korkarak elhamdülillah demişler daha sonra o ALLAH mı güçlü benmi diyerek eziyet etmeye başlamış ailesinin gözü önünde babalarını öldürmüş firavun daha sonra büyük çocuğuna gelmiş sıra büyük dediğimizde 6 yaşında var yok belki o da aynı babası gibi pes etmemiş ama firavun bu ailesinin önünde onunda boynuu vurdurtmuş bunu gören anne orada eriyip bitmiş zaten canlı canlı eşini ve çocuğunun ölümünü izlemiş resmen daha sonra küçük çocuğuna gelmiş sıra küçük olan daha kundakdaymış yani o kadar küçük hangi yürek dayanır hangi can kıyabilir kalp varmıydıki şu firavunda:(daha sonra kadına sormuş allaha inanıomusun en güçlü kim gibi soruları sormaya başlamış bebekde firavunun elinde çığlık çığlığa ağlıomuş olucakları bilmiş gibi sanki kadın dayanamaz bebeğinin durumuna bir an olsun onu kurtarmak için inanmıorum diyesi gelirki aklındın tam dinden dönücekken bebek dile gelir -ANNE KENDİNİDE BENİDE YAKMA NE OLUR der kundakdaki bebek düşünebiliyormusunuz daha sonra kadın şaşkınlıkla allaha daha büyük bir aşkla bağlanarak allahdan başka ilah yokdur hz
muhammed mustafa(s
a
v
)onun kulu ve elçisiidr der ve o anda bebeğinin kafasını koparıp kadının önüne atar firavun ve kafasının kanını içmesini söyler kadın ağlayarak denileni yapar daha sonra aynı sorular tekrarlanır ve kadın tekrar şehadet getirince onuda öldürürler işte bu 4kişinin mezarı göktedir lütfen rica ediyorum eğer yazımı okursanız okudukdan sonra azıcık düşünün lütfen o kadar acı çekmişler en sevdilkelri kişiller önlerinde öldürülmüş ama onalr hala allah demişler acaba biz neyi bekliyoruz neden bir kerecik şükrü allaha çok görüyoruz düşünün peygamber efendimizin mezarı bile gökte değilken bu 4 insanın mezarı gökte bu çok şeyi anlatıyor bence bize?
sudenaz
Kullanıcının Profilini Göster
sudenaz tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul