Konu
:
Yanal'dan İlginç Sözler!
Yalnız Mesajı Göster
Yanal'dan İlginç Sözler!
03-24-2008
#
1
suskun
Yanal'dan İlginç Sözler!
Yanal'dan ilginç sözler
Maç sonu kısa bir açıklama yapan Trabzon'un hocasının transfere ilişkin sözleri dikkat çekiciydi
Ersun Yanal, "Takip edilenler var ama ben izlemedim" ifadelerini kullandı
24
3
2008
Açık vermek istemedi
Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı yönetimle yapacağı zirveye bağlı olan teknik direktör Ersun Yanal, müsabakanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu
Gelecek sezona ve özellikle de transfere ilişkin sorular karşısında fazla açık vermemek için dikkatli konuşmaya çalışan deneyimli antrenör, bazı ip uçları da verdi
Tunuslu oyuncuların izlendiğini ve gündemde olduğunu doğrulayan Bordo-Mavililer’in hocası, “Ancak ben şimdiye kadar izlemedim” ifadelerini kullandı
Futboldan memnum
Takımının Kayserispor mücadelesindeki performansını da değerlendiren Karadeniz temsilcisinin teknik patronu şöyle konuştu: “Bundan sonra oynayacağımız maçlar da bizim için çok önemli
Kayserispor takımı 2-3 sezondur ligimizde önemli oyuncularıyla gözde bir takım
Böyle bir takıma karşı prestij açısından önemli olan bu maçı kazanmak istiyorduk
Fazla pozisyon vermeden mevcut hücum gücümüzle kazanmamız elbetteki güzel
Taraftarımıza armağan ediyoruz
”
Tolunay Kafkas’a
anlamlı jestler
Kayserispor’un hocası, eski Trabzonlu oyuncu Tolunay Kafkas, Avni Aker’de çok sıcak karşılandı
Tribünler genç antrenöre sevgi tezahüratlarında bulundu, Trabzonlu futbolcular da Kafkas’a başarı dileklerinde bulundu
Karşılaşmanın ardından ise Kafkas, Trabzon’dan eli boş ayrılmanın burukluğunu yaşıyordu
İyi oynayan tarafın kendi takımı olduğunu savunan Tolunay Kafkas, “Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
Avrupa’ya gitme yolunu Türkiye Kupası’ndan arayacağız” diye konuştu
s
Uluslar
Başka
Milletlerin
Avıdır
!!!! ''
Mustafa
Kemal ATATÜRK
suskun
Kullanıcının Profilini Göster
suskun tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul