Yalnız Mesajı Göster

Garnitürlü Et Sote

Eski 03-09-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Garnitürlü Et Sote



Garnitürlü Et soste
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 30 DAKİKA

4 kişilik 686 Kalorin

MALZEMELER

5 dilim biftek
1 konserve garnitür (bezelye, havuç, patates karışımı)

100 gram dilimlenmiş mantar

8 adet arpacık soğan

1 yemek kaşığı domates salçası

3 yemek kaşığı sıvıyağ

Yeterince su

Tuz

HAZIRLANIŞI

Biftekleri şeritler halinde dilimleyin Sıvıyağı bir tavaya alın Dilimlediğiniz biftekleri ve arpacık soğanları, harlı ateşte beş altı dakika kavurun
Salçayı ilave edip, iki üç dakika çevirin Mantarları ve hazır garnitürü ekleyin
Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin Et sotenizi; 10-15 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla