03-09-2008
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Garnitürlü Et Sote
Garnitürlü Et soste
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 30 DAKİKA
4 kişilik 686 Kalorin
MALZEMELER
5 dilim biftek
1 konserve garnitür (bezelye, havuç, patates karışımı)
100 gram dilimlenmiş mantar
8 adet arpacık soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Yeterince su
Tuz
HAZIRLANIŞI
Biftekleri şeritler halinde dilimleyin Sıvıyağı bir tavaya alın Dilimlediğiniz biftekleri ve arpacık soğanları, harlı ateşte beş altı dakika kavurun
Salçayı ilave edip, iki üç dakika çevirin Mantarları ve hazır garnitürü ekleyin
Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin Et sotenizi; 10-15 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın
|
|
|