Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Hiç Şahit Olmamıştı Bedenim Böyle Bir Yangına

Eski 03-05-2008   #10
A.Menekse

Cevap : Hiç Şahit Olmamıştı Bedenim Böyle Bir Yangına

5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81 Maddesi gereği Eserlerinin tamamının telif hakları yazarına aittir Herhangi bir şekilde "alıntı olduğu ve hangi yazara ait olduğu" belirtilmeden kullanmak hırsızlıkla eşdeğer suçtur İlgili Kanun gereği Eser sahibi şikayetçi olduğu taktirde cezai müeyyidesi 3 yıldan 6 yıla kadar paraya çevrilemez hapis, 150000/300000 YTL ağır para cezasıdır Yine İnternet yasası gereği de her hangi bir sitede yazıların kullanılması halinde site sahipleri sorumlu olup, sistemlerini Cumhuriyet Savcılıklarının incelemelerine açmak durumundadır Gelişen teknoloji sayesinde yapılan incelemeler; IP tespiti ve yazının gönderildiği bilgisayarın bulunmasına imkan vermektedir Herşeyden önemlisi de ahlaki değerlerimize sahip çıkmalı önce kendimize sonra emeğe saygı göstermeliyiz

Her yerde yazılarımla karşılaşabiliyor lakin yasal sorumluluğu hatırlatmıyordum Peşinede düşecek değilim Lakin sizin tutumunuz bu yazının sahibi olarak beni üzdü Nedenine gelince; yazımı benim eklediğim resimle, benim eklediğim simgelerle ve yazı stili ile aynen kopyalamışsınız tek bir şey eksik altında yazılı olan nickim,ismim ve tarihi

Gerisi sizin vicdanınıza kalmış

Alıntı Yaparak Cevapla