03-03-2008
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Fırında Kaşarlı Mantar
Sebze Yemekleri Fırında Kaşarlı Mantar
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 30 DAKİKA
4 kişilik 502 Kalori
MALZEMELER
250 gram mantar
3 çorba kaşığı margarin
6 çorba kaşığı kaşar rendesi
1/2 çay kaşığı tuz
Taze çekilmiş karabiber
HAZIRLANIŞI
Önceden fırını 180 dereceye getirip, ısıtın Mantarları ıslak bir bezle, iyice silin
Sap kısımlarını mantarları zedelemeden, elinizle ya da bir bıçakla çıkartın Margarini bir kapta eritin İçi boşaltılmış mantarları güvece dizin
Tuz ve karabiber serpin Üzerlerine fırçayla, eritilmiş margarini sürün Mantarları; oyuk kısımlarını üste gelecek şekilde dizip, içlerine kaşar peyniri rendesini paylaştırın
Önceden ısıttığınız fırında; peynirler eriyip, altın sarısı bir renk alıncaya kadar mantarlarınızı pişirin Fırında mantar sotenizi sıcak olarak servis yapın
Afiyet Olsun
|
|
|