03-03-2008
|
|
hayalet
|
Yoksun
Yoksun
yine yoksun…
Sensizliğin son noktasındayım
Acı bir haber gelmişcesine çaldın kapıyı yokluk,bilseydim açar mıydım!!!Buyur eder miydim!!!Etmemekte olmaz ki ?Doldun kan kokusu gibi içeriye  Ama misafirperverim,dimdik ayakta gururla seni ağırlarım
Yokluk hep aynı mı?
Severken ne kadar cesurdum,yokluğunda ise korkak 
Bu yokluk yok olmak değilmiş,inadına bütün olmakmış yok/sun ama var/sın  Ne garip,varken bulamazdım  seni  şimdi yokluğunda her köşeye sinmişsin is kokusu gibi,
Ey yokluk, bu kadar meraklı mısın bende kalmaya? 
Artık yokluk evini kim görmeye gelir?Geldin kondun omuzlarıma  Bazen durup karşıdan seyrediyorum,yokluğunu  Kimse görmesede yokluğunu, görebiliyorum   Gene gelip konuyorsun bir kelebek gibi yüreğime  evime  ve anlıyorum ki yokluğunda bulacağım seni sen varken bu kadar özlemiyordum,bu kadar beklemiyordum yokluğunda bitmeyen umut var ne garip,
Ve anladım ki:
Yokluğunda buldum seni
Yokluğun dipsiz bir uçurum,düşüyorum ama varamadım hala yere!!! Divanen oldum ,tiryakin oldum şimdiden yokluk,nasibimmiş bugün
Her saniye
Her saat
Yokluğun vuruyor bedene
teslimim yokluğuna,
yenildim yokluğuna,
artık kelepçeliyim
Gelemiyorum ki,
Kopamıyorum ki,
Meleğin"dim ya,şimdi yokluğunda uçuyorum,
Meleklerde acı çekermiş öğrendim sonunda Ve yine anladım ki,yokluğunda huzur bulacağım
aramızda kalsın ama artık yokluk bizim için var yokluğun sevgilim oldu varlığın sığmazken yüreğime,yokluğun iki beden bol geldi 
Ve bildim ki;
YOKSUN
ve yine bildim ki;
YOKUM  
alıntı
|