Yalnız Mesajı Göster

Senden Yadigar

Eski 02-21-2008   #1
gülgüzeli

Senden Yadigar

Sen,
Seninle istediğim çoğu şeyi yapıyorum… Hatta belki hepsini…
Hissettiklerimin tümünü biliyorsun Seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, ne kadar kıskandığımı… Hatta hayatımda ilk defa bu kadar kıskanabileceğimi fark ettim… Bu beni mutlu bile etti ilk fark ettiğimde… Hiç kimseyi kıskanma başarısı gösteremedim bunca yıldır… Hep zayıf bir duygu gibi gelirdi ama eğer dizginlemeyi biliyorsan kimilerinin söylediği gibi sevginin başka yönden görünüşü aslında…
Çok korktuğum şeyler var… Sen değilsin sebebi aslında ama kesinlikle ben de değilim Hayatın bana kötü şeyler getirmesinden korkuyorum ve bunların içinde senin de yer almandan… Karşı koyabileceğim bir şey değil bu… Asla karşı koyamam “Olacak olan” lara karşı en ufak bir gücüm olmadığını biliyorum… Bunları bilmem korkmama engel değil… Olmasını çok isterdim ama başaramıyorum… Hayatımda korktuğum anlar oldu ama bu kadar ürkek bir yüreği içimde taşıdığımı hatırlamıyorum

Her şeye rağmen seni sevdiğim için kendimi çoğu kez kutluyorum… “İşte bu!” dediğim anlar çok oldu… Belki daha binlerce kez olacak Birçok erkek için kusursuz bir kadın değilsin, kim bilir belki “beş dakika yanında durulmayacak” birisin… Oysa benim için durum farklı, ben senin şimdi ve daha sonra ortaya çıkabilecek tüm kusurlarını seviyorum… Üstelik seninle gurur duyuyorum… Aradığım her şeyin sende olduğuna çok önceleri karar vermiştim… Çok önceleri… Bunu bile fark ettiğimde çok geçmişti üzerinden…

Korkuların olmasın isterdim… Bu ilişkiden hiçbir zaman şüphe duymamanı… İçinde söylemediğin şeyleri duymak isterdim Biliyorum bazen çığlık çığlığa bağırıyorsun içinden… Benim düşündüklerimin belki yüzlerce kat fazlasını düşünüyorsun… Bunun için üzülüyorum Düşünüp de üzüleceksin diye, çözemeyeceğine karar vereceksin diye, ben hiçbirini öğrenemeyeceğim diye…

Şu anda tek bildiğim şey hep seninle olmak… Başka hiçbir şey istemiyorum “Hep” demek çok sınırsız ve çok kayıtsız kalabilir ama bence kesin bir kelime…

O gün bana “Sana evlenme teklif etsem kabul eder miydin?” diye sorduğunda, kararsız olduğum için beklemedim Vereceğim cevapla korkmandan çekindim… Eğer bu teklifi kadınların yapması çok olağan olsaydı, sen bu kadar ürkek olmasaydın ve geleceğinle ilgili çeşitli planlar yapmasaydın; ben çoktan sana bunu sormuştum Şaşırırdın değil mi? “Benimle yaşlanır mısın?” diye sorduğumda yüzünün alacağı hali, inan çok merak ediyorum

Bazı şeylerin sadece bir kez insanın ayakları dibine serildiğine inanıyorum… Eğilip eline alman gerekiyor… Biraz bekledin mi rüzgârla savrulup hiç bilmediğin yerlere uçuveriyor… Senin için böyle mi bilmiyorum ama benim için hayatta bir kez karşılaşılan şans gibisin…

Çok konuşman gereken yerlerde o kadar çok susuyorsun ki, beni yanlış anladığın hissine kapılıyorum…

Senin de içinde olduğun tek bir hayalim var Bu bir plan değil Çünkü henüz gerçekliği yok Dedim ya, ailem olmasını istiyorum… Bu ailede senin de olmanı isterdim… Zaten şu anda bile böyle hissediyorum
Hayatımın sonuna kadar seninle aynı yatakta uyumak, seninle aynı sofrada yemek yemek, sadece seninle kavga etmek, başka yerleri seninle görmek isterdim ve bebeği seninle uyutmak… Bundan başka hiçbir şey istemiyorum…

Bak sen gideli 7 gün olmuş… Şimdi duyuyor musun? Bu okunan dualar senin için Senin ruhun için Görüyor musun bak hiç sevenim yok derdin Oysa ne çok sevenin varmış Hepsi seni uğurlamak için gelmişlerdi İki adımda ben taşıyayım diye herkes birbirini iteliyor Adeta birbirlerini çiğniyorlar Sen şimdi diyeceksin “Madem seviyorlar, neden beni bu daracık toprağa koyuyorlar? Neden üzerimi örtmek için koşturuyorlar? İşte bak şimdi de bırakıp gidiyorlar”…

Elimden gelse bende gelirdim yanı başına Sıcacık saran kollarında uzanıp yatmak isterdim

Ölmeden önce beni en son öpenin sen olmasını isterdim…