Konu
:
Özlediğim Yaşlar...
Yalnız Mesajı Göster
Özlediğim Yaşlar...
02-17-2008
#
1
gülgüzeli
Özlediğim Yaşlar...
özlediğim yaşlar
Bozuk parayı kağıdın altına koyup kurşun kalemle Atatürk resmini kağıda çıkarttığım yaşları özledim
Sokakta kızlarla ip atlarken düşüp bacağımı kanatmış olmama rağmen kalkıp kaldığım yerden oyuna devam ettiğim yaşları özledim
Bayramlarda akraba ziyaretlerinde işlenmiş mendillerin arasına sıkıştırılmış harçlıkları topladığım yaşları özledim
Ağzıma zar zor sığsa da ikinci tatlı sakızı da atıp keyfini çıkara çıkara çiğnediğim yaşları özledim
Yoğurt almaya gittiğimde, dönüşte yolda yoğurdun kaymağını parmak parmak yiyebilme lüksüne sahip olduğum yaşları özledim
Bakkaldan aldığımız çatapatları ayakkabımın topuğuna yapıştırıp kendi etrafımda fır fır dönerken, dünyanın dönmesini önemsemediğim yaşları özledim
Bin bir güçlükle gazete kuponu biriktirip aldığım mikrofonlu kasetçalara kendi söylediğim şarkıları kaydederken kendimi Sezen Aksu hissettiğim yaşları özledim
Ramazanda mahallenin bütün çocuklarıyla beraber ezanın okunmasını beklerken heyecanlandığım yaşları özledim
Kuaföre gittiğimde boyum yetişmediği için altıma minder koydukları zaman utandığım yaşları özledim
Arkadaşlarla bir gün kavga etsek ertesi gün bir şey yokmuş gibi oyuna devam edebildiğim yaşları özledim
Mahalledeki kızların da arkadaş, erkeklerin de arkadaş olduğu, ayrılık, aldatılma, acıları yaşamadığım yaşları özledim
Düşüp bir yerimi incitsem annemin hemen bir yara bandıyla müdahale ettiğinde huzur duyduğum yaşları özledim
Şeker kız Candy çizgi filminde sevgilisi attan düşüp öldüğünde ağlayabilecek kadar saf olduğum yaşları özledim
Bayramlarda topladığımız üç kuruş para ile aldığımız “kader kısmeti” mahalle arkadaşlarına çektirmeye çalışıp, sözde yaptığımız ticaret ile parayı geri kazanamasak da, kutudan çıkan dandik gofretleri yerken mutlu olduğum yaşları özledim